PDA

View Full Version : Slaap op hotel tijdens eerste TC nacht


Driesco
09-03-2005, 01:06
Om het een beetje gezellig te houden tijdens de eerste nacht voor de TC willen we een kleine wedstrijd organiseren voor alle TC teams EN supporters. In onze volgende Newsletter 8 van volgende week zal er met opzet een link verwijzen naar een compleet andere website dan oorsprongkelijk het geval zou moeten zijn. Wij versturen onze Newsletter 8 dinsdag 15 maart om 18.00 precies.

U zegt tegen niemand iets, U schrijft uw antwoord + naam op een blaadje papier, komt op zaterdagavond 19 maart 2005 naar Thema Café Wheels, stopt uw antwoord daar in een bus en klaar is kees.

Om 22.00 zal een onschuldige hand een briefje trekken uit de bus. Is het antwoord juist dan heb je gewonnen. Is het antwoord fout dan gaan we verder tot we een winnaar hebben. De winnaar dient wel aanwezig te zijn in Wheels Café om zijn prijs in ontvangst te nemen.

Wat kan je winnen?

Een nachtje rustig slapen (als je uit de Wheels komt zaterdag 19 op zondag 20 maart dus) in Intermotel, Klaverblad Lummen. Wij hebben voor de winnaar alvast een kamer geboekt + ontbijt op zondagmorgen. Voor alle teams die niet graag in een koude vrachtwagen slapen, de ideale mogelijkheid om lekker warm onder de wol te kruipen.

Uitkijken dus naar Newsletter 8 en zoek de fout.

Veel plezier ermee.

Mvg

Dries

kurtvaes
09-03-2005, 01:54
Mag ik ook meespelen?

Driesco
09-03-2005, 01:56
Iedereen Kurt, de oplossing zal toch maar door 1 iemand geweten zijn :)