PDA

View Full Version : Persbericht


B&S Racing
09-03-2005, 23:27
PERSBERICHT



Weert, 9 maart 2005

Presentatie B&S Racing Performance van nieuwe bolide voor seizoen 2005.

Op zaterdag 19 maart aanstaande zal B&S Racing Performance haar nieuwe bolide voor seizoen 2005 presenteren.

Deze presentie zal plaatsvinden bij Autoschade Service Bergmans Weert / Bergmans Coating Weert, tijdens de Open Dag die het bedrijf organiseert vanwege de opening van de nieuwe locatie en de viering van het 50 jarig jubileum. De presentatie van B&S Racing Performance en de Open Dag van Bergmans is voor iedereen toegankelijk; voor genodigden is er een speciale gastruimte gereserveerd.

B&S Racing Performance zal dit jaar deelnemen met een Saker GT in de Belcar competitie welke internationaal hoog aangeschreven is. Deze competitie bestaat uit endurance wedstrijden variërend van 2 tot 24 uur. In deze competitie kan men veel exotische auto’s zien zoals o.a de Viper, Corvette c5, Gillet Vertigo, Porsche 997 en uiteraard de Saker GT.

B&S Racing Performance nodigt u van harte uit om op zaterdag 19 maart aanstaande een bezoek te brengen aan de Open Dag bij de firma Bergmans en getuige te zijn van een wervelende presentatie van de nieuwe bolide.

De deuren zullen geopend zijn van 10.00 tot 16.00 uur en de presentatie van het team en raceauto vindt plaats om 15.00 uur.

Autoschade Service Bergmans Weert / Bergmans Coating Weert vindt u op industrieterrein Kampershoek aan de Fahrenheitstraat 21, 6003 DC te Weert.