PDA

View Full Version : MG mist mogelijk de eerste twee races


Scapa
16-03-2005, 15:34
MG could miss two first races,

It looks like the MG cars will miss the first two rounds of the DTM. Zytek Engineering have admitted that they have more testing work to do and that it is better for them to wait. With the rule that freezes the aerodynamic package at the beginning of the season in mind, MG wants to develop the car more.

bron: touringcartimes.com

Deze week nog meer nieuws omtrent piloten en debuut van de wagen. Was te verwachten dat ze dat niet meer gingen klaarkrijgen...

gwyllion
15-06-2005, 13:36
Het is ondertussen al bekend dat van het MG project niets in huis komt wegens het faillisement; blijkbaar is hier geen aparte thread over.

Zytek zit natuurlijk met de gebakken peren en een halve DTM wagen die ze graag onder een ander merk willen inzetten. Op dtmmagazine.com staat een interview met Trevor Foster, de Zytek baas: http://www.dtmmagazine.com/index.php/dtm/nieuws/interview_trevor_foster/
Het chassis en de motor kunnen herbruikt worden, het windtunnel werk moet echter volledig opnieuw gedaan worden.

Bramzel
15-06-2005, 14:15
Zytek zit met emotioneel gebakken peren ja, dat ze hun kindje nog niet in actie kunnen zien. Financieel maakt het niks uit, daar zijn de gebakken peren voor de DTM organisatie, niet voor Zytek.