PDA

View Full Version : Nieuw wekelijks Racemagazine 'RTL Autosport' bij RTL 5


Mark
23-03-2005, 13:48
Joepieee, soms komt er ook iets goed uit Ollanda ;) :D

RTL 5 breidt vanaf maandag 28 maart haar autosportaanbod uit met het actuele racemagazine 'RTL Autosport'. Op deze datum springt het licht op groen voor een wekelijks programma met uitgebreid aandacht voor de Amerikaanse Champ Car World Series (mogelijk met Jos Verstappen), de Indy Racing League en de toonaangevende ontwikkelingen uit de nationale autosport, met onder meer de nieuwe McGregor Porsche GT Cup Challenge, de Dunlop Sportmaxx Clio Cup, de Formule Renault en de Formule Ford. De spectaculaire en actuele beelden van wedstrijden in Amerika, AziŽ en Europa, waaronder Circuitpark Zandvoort, worden afgewisseld met de commentaren van coureurs vanuit de studio in Hilversum. De presentatie is in handen van Marcel Maijer

Volledig artikel op www.autosport.nl


2005 is een jaar dat een record-aantal kaaskoppen in de Belcar van start gaat, tijd voor Belcar op de Hollandse buis ;)

FIRE
23-03-2005, 13:51
Ik had verwacht dat F. Renault, F. Ford en Porsche Cup in voor- (of na-) programma van de F1 uitzendingen op SBS zou komen.

Mark
29-03-2005, 00:18
Eerste uitzending zojuist gezien. Voor een eerste keer niet slecht. Ze hebben wel een leuk onderdeel in dat programma namelijk: "De Schroothoop"

Daarin moet een coureur een onderdeel van zijn gecrashte wagen meenemen. Ik verwacht dat de redactie geen enkel probleem heeft om hiervoor kandidaten te vinden :D Frans Verschuur staat ingepland voor uitzending 2 t/m 10 :D :D

Zelfs Jos Verstappen was in de studio ;) Was nog eens een goed optreden voor Jos.

FIRE
29-03-2005, 18:59
Was een goed programma. Gelukkig geen aandacht voor F1 (op dat nieuws over Montaya na dan) en geen gezever van Olav Mol en die tandarts. Allard Kalf heeft naar mijn mening weer bewezen de beste autosport verslaggever te zijn op de Nederlandse TV.

Verstappen was trouwens wel enthousiast over Champcar, hoop dat hij het geld bij elkaar krijgt. Kijk liever naar Verstappen in Champcar dan naar Albers in F1.