PDA

View Full Version : De Paddock-logo en T-shirt


Sennake
18-11-2001, 17:46
Ik wil beginnen met te zeggen dat het ZEKER niet mijn bedoeling is om de Jos op te jagen. Ik heb er alle begrip voor dat die mens andere dingen aan zijn hoofd heeft dan logo's ontwerpen voor ons forum. Dat is alvast een gegeven.
Maar we moeten vooruit, en ik heb ondertussen al contacten gelegd met een firma die voor een zacht prijsje T-shirts zou willen bedrukken met het Paddock-logo erop.
Daarom dat ik me ermee bemoeid heb (zonder kwade bedoelingen, nogmaals) en zelf een logo ontworpen heb. Ik ben wel geen specialist, maar ik denk dat het resultaat er toch ook mag zijn.
Het is de bedoeling dat we een 20 à 30 T-shirts zouden laten maken, en een 100-tal stickers. De T-shirts zouden in elk geval ONDER de 300 fr kosten. De stickers moesten ze nog eens bekijken.
En dan kom ik nu tot de kern van de zaak. Om een idee te hebben van het aantal T-shirts dat we zouden moeten bestellen post ik meteen deze poll. Enerzijds zal ik eruit kunnen afleiden hoeveel mensen het logo ok vinden, anderzijds zal ik ook kunnen tellen hoeveel mensen er daadwerkelijk een T-shirt zullen bestellen. Dus please, als je deze post leest, sluit hem niet af vooraleer je mening kenbaar gemaakt te hebben, want het begint dringend te worden. Ik wil gerust de zaken afhandelen, maar ik heb jullie hulp nodig. En ik wil natuurlijk ook niet blijven zitten met 30 T-shirts die niemand wil...
Dus : pollen maar!
Commentaren mogen natuurlijk ook gepost worden. Maar remember : de beste stuurlui staan aan wal en don't shoot at the pianist!

http://www.depaddock.eu/sennake/Depaddock02.jpg

Werner333
18-11-2001, 18:33
Proper logoke Sennake.
Misschien nog ergens een geel streepje toevoegen?
Tusen het logo en de url?
Ik ben voor de T-shirts en de stickers.
Die kerel die ik ken om de stickers te maken zie ik maar binnen 2 weken. Dus als da wa lang is doet ge maar verder met die kerel met wie we gesproken hebben.

Sennake
18-11-2001, 18:40
Daar heb ik ook aangedacht, en ik ben 100% akkoord. Ik ga dat direct eens veranderen seh.
Maar een GEEL streepke kan wel op ons forum waar extra kleuren niks kosten, maar op de T-shirt kost elke kleur WEL extra, en is de prijs van rond de 300 fr gemaakt voor 1 kleur. Daarbij moet ik zeggen dat ik niet zeker ben of grijs en zwart 2 kleuren zijn of niet. Maar in het slechtste geval maak ik voor de T-shirt alles gewoon grijs OF zwart.
Ook da streepke.
CU!

vincentdb2001
18-11-2001, 18:41
als die t-shirts uitkomen, neem ik er vast en zeker één !!!!!!! ik vind de aktuele logo eigenlijk wel best goed.... voor mij mag deze het zijn.

Werner333
18-11-2001, 19:40
ik vind de aktuele logo eigenlijk wel best goed.... voor mij mag deze het zijn.

Probleem is dat daar "the" staat i.p.v. "de".

Maar een GEEL streepke kan wel op ons forum waar extra kleuren niks kosten, maar op de T-shirt kost elke kleur WEL extra

Die extra kosten zullen wel meevallen zekers. Dat geel streepje geeft het logo net dat ietske meer en dat mag dus ook zo zijn op de T-shirts. Enfin we kunnen eerst eens horen achter de prijzen en dan beslissen.

vincentdb2001
18-11-2001, 19:50
Originally posted by Werner333


Probleem is dat daar "the" staat i.p.v. "de".





a ja, is juist....

Mark
18-11-2001, 20:37
Euhm, kan het originele logo niet gebruikt worden? Maar voor nog geen 7,5 euro wil ik er wel twee


Weet niet of dat een technisch probleem is, maar anders vind ik het logo van Sennake ook goed. Maar komt het nu met kalender of niet?

http://www.depaddock.eu/forum/images/paddocklogo2.jpg

vincentdb2001
18-11-2001, 20:46
de twee laatste replies lezen, marshal

Sennake
18-11-2001, 20:54
Het probleem is dat ik dat lettertype niet heb zodat ik het niet zelf kan veranderen. En er staat idd dus "the paddock" terwijl het "de paddock" moet zijn. Komt er nog bij dat we het url adres er ook graag bij hadden gezien, maar dat op zich zou geen probleem geweest zijn. Alleen, de maker van dit logo, de Jos, heeft andere dingen aan zijn hoofd dan logo's maken (waar ik alle begrip voor heb) en we wachten nu al enkele weken, om niet te zeggen maanden, en we geraken niet vooruit. Daarom dat ik de koe bij de horens gevat heb en er zelf een poging voor gedaan heb.
Wat de kalender betreft denk ik dat we 2 (of zelfs 3) dingen aan het verwarren zijn. Ik denk dat we eerst gewone T-shirts moeten laten maken met ons logo op (vooraan, niet TE opvallend) zodat we die regelmatig kunnen dragen. Later kan ik ook eens horen wie eventueel een polo zou willen met het zelfde logo op geborduurd, maar dat is nu nog toekomstmuziek.
De kalender T-shirt zou ik maar al te graag laten maken maar ik heb bijlange nog niet alle gegevens voor de kalender zelf, en als ik die heb zou ik het volgende voorstellen : voorzijde T-shirt idem de gewone, achterzijde de kalender. Ik weet dat we dikwijls onderweg zijn met rugzak en dat de kalender dan niet te zien is, maar toch denk ik dat het op die manier het tofste zou zijn. In elk geval hebben we voor de kalender nog wat meer tijd.
Ik vraag ik elk geval alvast aan de firma die de gewone T-shirts gaat maken hoeveel de polo's zouden kunnen kosten en hoeveel de kalender T-shirts kosten. In totaal spreken we dus over 3 verschillende (mogelijke) projecten. Maar laat ons eerst met onze voetjes op de grond blijven en de gewone T-shirts laten maken. En de stickers.
Enfin, dat is MIJN voorstel eh. Ik ben hier niet the big boss of zo. Maar er moet iemand de zaken behartigen natuurlijk. En ik wil dat wel doen.
Maar ik heb er geen problemen mee als iemand anders zich geroepen voelt om de deal af te sluiten. Als er maar IEMAND het doet eh :-)

Raceboy
18-11-2001, 20:55
Originally posted by Marshal
Euhm, kan het originele logo niet gebruikt worden? Maar voor nog geen 7,5 euro wil ik er wel twee




en dit zou een nederlander zijn ???
gisteren al al zijn5franken afgestaan en vandaag 2 t-shirts bestellen :)

Werner333
18-11-2001, 21:03
Sennake,
Als ge toch achter prijzen vraagt, vraag dan ineens eens hoeveel een petje met geborduurd logo zou kosten.
Of is dit teveel van het goede?

Mark
18-11-2001, 21:04
Ik had het eerste bericht dus niet helemaal begrepen:D

Maar ik blijf bij mijn bestelling van 2 stuks voor het eerste project....

Logo mag wat mij betreft op de voorkant FULL-SIZE........:D :D

Net zoals de race-shirts op de circuits........


Polo's en kalender laten we maar even rusten, niet teveel hooi op de vork nemen.......

Mark
18-11-2001, 21:07
Wat betreft het oorspronkelijke logo. Ik zal eens aan een kennis vragen of hij dat voor volgende projecten kan aanpassen. Die gast maakt stickers e.d. voor "chez Armand" .............

vincentdb2001
18-11-2001, 21:09
ja, voorkant is beter --->>>--- rugzak.....

Sennake
18-11-2001, 21:27
Aan Werner : zal ik doen.
Aan Marshal : vind ik geen goed idee. Eens we een logo aanvaarden moeten we niet beginnen met Tshirts of andere zaken te laten maken met het eerste logo. Dat werkt alleen maar verwarrend.
Aan Vincent : geen zaken beginnen verwarren eh! De "achterkant" discussie stelt zich zelfs niet voor de gewone Tshirt.

Om alle violen op elkaar af te stemmen en geen misverstanden te creëren stel ik voor vanaf nu allemaal dezelfde terminologie te gebruiken :

1) T-shirt met enkel het logo op aan de voorzijde = "gewone T-shirt"

2) polo met enkel het logo op aan de voorzijde = "gewone polo"

3) T-shirt met logo aan voorzijde en kalender aan de achterzijde (of ergens anders) = "Kalender T-shirt"

4) Sticker met logo op = "sticker"

5) Petje met logo op geborduurd = "petje"

Werner333
18-11-2001, 21:29
OK Sennake.

PS. Je hebt net de toekomstige "de paddock shop" geopend.:D :D :D

Mark
18-11-2001, 22:54
All right, Sennake. 1 logo voor nu en altijd, maar moet het logo dan niet op site worden aangepast, en eventueel in de header van de pagina?

Weet niet of 1 van de admins dat kan? eerlijk gezegd heeft de url dus nooit geklopt met de lay-out van de pagina. Heb daar eigenlijk nooit zo naar gekeken, valt me nu pas op........:D

1 ding staat voorop: Ik wil een t-shirt!:D :D :D :D :D

Raceboy
18-11-2001, 23:00
ik wil ook wel echt zo een T-shirt. Ik gaan er denk in trouwen en wil er later in begraven worden :D

Oneliner
18-11-2001, 23:37
Mjah, ikke dus ook een t-shirt hé.

Maar zet da logoke azo wa show zo op de linkerborst hé, gelijk al die andere showe t-shirts :)

Sennake
18-11-2001, 23:52
Het logo staat er nu op en ik vind dat het er ook niet slecht uit ziet, al zeg ik het zelf :-)

Alvast allemaal bedankt voor de snelle reacties, maar ook niet vergeten om deze poll in te vullen EN de andere poll i.v.m. de lay-out en de maat van de T-shirt ook in te vullen please! Dank u :-)

TiBo
19-11-2001, 00:28
Dude, count me in voor petje, t-shirt, sticker, ... :D

Misschien toch een aantal opmerkingen.


1. Het logo ziet er niet slecht uit. Ik vind echter het woordje "De" nog verkeerd geplaatst. "Paddock" de gele lijn en het URL zijn als eenheid sterker zonder de "De" dan met. Met deze "De" erbij komt het, tja ... goedkoper ... over. Misschien is daar wel wat aan te doen?

2. Als logo linksbovenaan de site kan er misschien die URL nog onder. Het zou krachtiger zijn.

Is reeds gebeurd ! Djee6 wat is onze webmaster snel (in en naast de cart) :D


Keep up the good work dudes !!


PS: tel het aantal "misschiens" ff in de bovenstaande txt ;)

Sennake
19-11-2001, 00:32
Akkoord, maar :
1) de URL is tenslotte depaddock.eu zodat ik de "DE" er toch liever bij hou...
2) ik wou het origineel idee en concept van de Jos toch nog engiszins behouden omdat hij de initiatiefnemer was van het eerste uur en het me nogal "oneerbiedig" leek om zijn gans concept overboord te gooien.

Maar... dat is MIJN mening en iedereen mag zijn zeg doen. We mogen echter ook niet teveel tijd verliezen met "groepsdiscussies" want de tijd begint te dringen. Langs de andere kant is de tijdsnood altijd een slechte raadgever dus : reacties please, maar wel SNEL!

TiBo
19-11-2001, 00:38
np dude!

Als het van "depaddock" is mag het ...

- mijn stalen borst
- mijn steeds verder naar achter verschuivende haarlijn
- de roestplak op mijn wagen

... bedekken.

Sennake
19-11-2001, 00:58
Same here!
Alleen hoop ik dat die roestplek nog efkes uitblijft zelle ...

Werner333
19-11-2001, 01:31
Originally posted by TiBo
1. Het logo ziet er niet slecht uit. Ik vind echter het woordje "De" nog verkeerd geplaatst. "Paddock" de gele lijn en het URL zijn als eenheid sterker zonder de "De" dan met. Met deze "De" erbij komt het, tja ... goedkoper ... over. Misschien is daar wel wat aan te doen?

Misschien het woordje "de" een beetje kleiner maken dan "paddock"???