PDA

View Full Version : World Series by Renault @ Le Mans


Mark
08-07-2005, 23:25
Gommendy en Van Lagen zitten bij de diverse sessies van vandaag op Le Mans steeds bij de eerste 10. Alleen bij de laatste sessie kom ik Van Lagen niet tegen...........heeft ie in de 1ste vrije training dan weer een schuiver gemaakt?

Vervisch rijdt ook nog steeds mee, die heeft zijn budget dus gevonden voor dit jaar. Er was in eerste instantie alleen van de eerste twee weekends sprake. Het verschil met de top wordt ook steeds kleiner...........hij is ondanks zijn minimale ervaring op de goede weg. Dat jaartje Frans F3 was niet genoeg voor een goede basis.

Bij de FRenault 2000 staat Carlo van Dam bovenaan! Gaat de voormalig RDD coureur dan dit weekend zijn doorbraak forceren? Strous en Baguette komen we ook in de top 10 tegen. Maassen pas 15de................ Het valt me op dat er "maar" 24 wagens zijn in de FRenault 2000. Op Zolder waren er dat 38!!

Autofan
08-07-2005, 23:52
Vrij logisch dat er relatief weinig wagens zijn. Dit weekend vind ook het Franse, Italiaanse en Duitse kampioenschap Formule Renault plaats. Weer raar hoe die kalenders elkaar overlappen :(

Mark
09-07-2005, 12:22
Vrij logisch dat er relatief weinig wagens zijn. Dit weekend vind ook het Franse, Italiaanse en Duitse kampioenschap Formule Renault plaats. Weer raar hoe die kalenders elkaar overlappen :(


Dat is idd een goede verklaring, sterker nog..............het Franse kampioenschap is ook present op het Bugatti-circuit.

In de eerste kwalificatie van vandaag wederom geen Van Lagen. Aan de tijden te zien moet het daar kletsnat zijn. KTR's Gommendy op een derde plaats in deze eerste kwalificatie.

Mark
09-07-2005, 13:57
Van Lagen ligt eruit voor dit weekend. Japie schijnt kleurenblind te zijn, tijdens de 3de sessie heeft hij de gele vlaggen niet gezien. Gevolg; een diskwalificatie voor de rest van het weekend. Zal Mollekens niet blij mee zijn.......

Raceboy
09-07-2005, 23:44
lijkt wel een clubje zware jongens om te meeste bans :D

Karun Chandhok has become the seventh driver to receive a ban in this season's World Series by Renault after a yellow flag violation during qualifying.

The RC Motorsport driver has been banned for three-meetings, starting with this weekend's Le Mans races, after spinning at Dunlop Curve while marshals were removing Eric Salignon's stricken Cram Competition car.

bron: autosport.com