PDA

View Full Version : Srt


joost
22-09-2005, 10:19
Press Release SRT:
Op naar de eindmeet...

De beslissing in het Mediagroup Belcar kampioenschap staat voor de deur. De komende weken zal, beginnend in Spa en vervolgens in Zolder, beslist worden wie zich Belcar kampioen 2005 mag noemen. Na de mooie overwinning in de Euphony 24 uren van Zolder mag SRT zich tot de favorieten rekenen, net zoals het team van Rudi Penders en het minder fortuinlijke team van de Fin Kuismanen. Voor het Spa Racing Festival trekt SRT dit weekend naar Le Mans om er een wedstrijd van het Franse FFSA-GT kampioenschap te betwisten.

“Het was inderdaad geen sinecure om de wagen tijdig rijklaar te krijgen maar vandaag draaide de Corvette weer...”, geeft Patrick Selleslagh toe. “Na het spijtige ongeval en de dito brand in Albi was de Corvette behoorlijk beschadigd maar met de inzet van het hele team en enkele externe specialisten, zijn we er in geslaagd alles weer tijdig op te bouwen.”
“De omstandigheden van het ongeval waren jammer maar het heeft geen zin om daar nog langer bij stil te staan, we moeten nu vijf weken lang focussen op de opdrachten die ons nog te wachten staan en we moeten die opdrachten tot een goed einde brengen, misschien is het daarna tijd voor een korte reflectie.”
“Het Belcar gebeuren is natuurlijk prioritair en wij gaan er alles aan doen om de titel binnen te halen, maar de concurrentie staat er en is zeker niet te onderschatten. Rudi Penders en Franz Lamot gaven reeds heel het seizoen blijk van een zeer grote regelmaat en bovendien waren ze ook vaak de snelste GTB. Ik vermoed dan ook dat ze geen steken zullen laten vallen. Maar wij gaan niet rekenen en we kijken in eerste instantie naar ons zelf. Het is aan ons om te presteren. Wij strijden voor de overwinning en de strijd zal sportief en vooral op de piste beslecht worden. Het klinkt als een cliché, maar moge de beste winnen.”

“We trekken nu eerst nog richting Bugatti waar we met Bruno Hernandez en Soheil Ayari strijden in het Franse GT-kampioenschap. Ik ben er van overtuigd dat we met SRT dit weekend sportieve revanche zullen nemen op de pech die we dit seizoen in Frankrijk kenden. Bovendien geeft de wedstrijd daar ons de nodige tijd op de piste. Zo hebben we de nodige racekilometers op de teller van de C5-R in afwachting van de opdracht op Spa binnen goed 10 dagen. Ik ben er van overtuigd dat onze piloten er weer 110% zullen voor gaan net zoals ze al heel het seizoen doen en de opdracht tot een goed einde zullen brengen”

SRT Pers, Merchtem 20 september 2005