PDA

View Full Version : KS motorsport karting 06-11-2005


kulgan
30-09-2005, 10:10
Hallo beste supporters en racefanaten,

Zoals afgelopen seizoen organiseert het KS-Motorsport team opnieuw een karting wedstrijd. Deze wedstrijd gaat door op zondag 6 november in het JPR karting center te Sint-Niklaas. Deze wedstrijd van 4 uren wordt voorafgegaan door een kwalifikatiesessie van 30 minuten. De inschrijving bedraagt 300,- Euro per team. Het aantal piloten binnen jullie team is volledig vrij.
Indien er voldoende inschrijvingen zijn zullen er 2 manches plaatsvinden. Bij de eerste manche start de kwalifikatie om 9u15 en de wedstrijd om 10u. Bij de 2e manche starten de kwalifikaties om 14u15 en de wedstrijd om 15u.
Om dit nog wat aantrekkelijker te maken voor jullie zijn er uiteraard tal van natura prijzen te winnen. Bovendien is het interessant om weten dat er een team met BV’s zal meestrijden naar de overwinning. (Antony Kumpen, Marc Goossens, Bert Longin, Kurt Mollekens,...).

Bij interesse, gelieve bijgevoegd inschrijvingsformulier in te vullen en te faxen naar 02/452.25.85 of 016/40.19.70. Graag hadden we jullie inschrijving ontvangen voor 1 november eerstkomend. We verzoeken wel om een voorschot van 150,- Euro te betalen op rekening Kredietbank 734-0074338-45 van KS Motorsport met de vermelding van jullie Team-naam. Pas dan is de inschrijving definitief. Mogen we ook vragen dat elke piloot op het inschrijvingsblad de clausule ‘Afstand van verhaal’ ondertekend.

Bij ontvangst van de inschrijving wordt de timing en een routebeschrijving zo snel mogelijk opgestuurd.

Zo, voor verdere vragen kan je ons steeds kontakteren op 0475/47.96.04 (Koen) en 0475/60.47.90 (Steve) of op mailadres kl-soft@pandora.be of steve@stand21.be. Het spreekt voor zich dat we rekenen op jullie aanwezigheid.


KS-Motorsport Team

Ps: Voor inschrijvingsformulier mag je mij pm sturen en dan stuur ik het wel per mail door...

Belle
07-11-2005, 19:59
Bij deze wil ik KS Motorsport bedanken voor het organiseren van de 4-uren kartrace in de JPR gisteren. Ik heb mij geweldig goed geamuseerd en aan de reacties te horen ben ik lang niet de enige die er zo over denkt!

Het niveau lag zeer hoog, wat mij in het begin toch wat afschrikte, maar aan de andere kant leer je wel veel bij door die mannen hun lijnen te volgen!
Ik vond het alleszins een spannende endurance (wat mij véél beter ligt dan sprintraces) en kijk al uit naar die van volgend jaar!

Mijn team had zich ingeschreven onder de naam Forza Racing (nr. 10 kart op foto's) en we zijn uiteindelijk 4de geworden, waar we uiteraard zeer tevreden over zijn.
Ik moet wel bekennen dat ik het zonder mijn supergoede teammaten nooit zo ver had geschopt (draai namelijk net geen 44.900) Want ja, al zijn die mannen na ons gefinished, Jan Heylen, Bert Longin, Nico Verdonck en andere zijn toch 'ietsje' sneller als ik! ;):gas:

Onderaan vind je een paar foto's van de event...


http://images.fotopic.net/ydehfp.jpg

http://images.fotopic.net/ydehs1.jpg

http://images.fotopic.net/ydehf9.jpg

http://images.fotopic.net/ydeh5y.jpg

http://images.fotopic.net/ydeh3q.jpg

http://images.fotopic.net/ydel5j.jpg

http://images.fotopic.net/ydeh5k.jpg

http://images.fotopic.net/ydehfn.jpg


De foto's waren heel donker waardoor ik ze moest bewerken in Photoshop. Daarom dat de kwaliteit niet zo heel denderend is...

Rest is te zien op http://belle2.fotopic.net/


PS: Thanks KS Motorsport voor de Stand 21 schoenen! De prijzen waren echt de moeite!

kulgan
08-11-2005, 10:02
Ik denk dat ik vanuit KS motorsport iedereen mag bedanken voor de deelname en de zeer leuke race.

Ik heb zelf ook meegereden (Vlasse, kart 30), maar hebben het er iets minder goed van afgebracht: slechts 12de positie.
Had ik verdorie geen zwarte vlag gehad in de eerste ronde, had een top 10 plaats er zeker ingezeten... Ach ja, ik weet ook wel waarom ik ze gekregen heb.

Het niveau lag inderdaad zeer hoog en heb hard mogen stampen (44.4).
Ik voel het nu nog steeds aan mijn armen en rug wat ik zondagmiddag gedaan heb

Scalle
09-11-2005, 12:51
Ook van mijn kant nen dikke merci aan KS voor het opzetten van deze kartingrace. Was inderdaad een plezant kartingmiddagje op hoog niveau... niettegenstaande was er een zeer aangename sfeer. Was echt goe !
En uiteraard heeft de underdog Forza Racing het schitterend gedaan tussen al die professionele mannen :p
Greetz !