PDA

View Full Version : MAK News


ydg
04-01-2002, 19:07
Beste MAKker,

Het bestuur van onze vereniging houdt eraan u haar allerbeste wensen voor een uitstekend en autosportief 2002 over te maken.

Wij nodigen u uit op donderdag 24 januari eerstkomend voor onze jaarlijkse eerste ledenvergadering, die zal doorgaan in ons nieuwe clublokaal vanaf 20.30 uur.

Op het progamma staat voor elk wat wils :

Clubonbekenden worden in een gemoedelijke sfeer opgevangen, wegwijs gemaakt in het reilen en zeilen binnen de vereniging, en de mogelijkheid geboden onmiddelijk in te schrijven voor een lidmaatschap.

Voor de licentiehouders begint hier het volgende autosportseizoen, met het invullen van de benodigde vergunningsaanvragen en het doktersbezoek...

Wij leveren de juiste verplichte documenten, en een KACB- en VAS-erkend geneesheer houdt consultatie in een discreet afgeschermde ruimte. Zo gaat de hele administratieve rompslomp in één moeite door.

Teammanagers, technisch verantwoordelijken, assistenten en ambitieuze medewerkers of supporters met specifieke vragen in verband met administratieve- en/of technische reglementswijzigingen of andere hersenbrekers, die speurwerk vereisen doorheen het hiërarchisch kluwen van de bevoegde overheden, geef ons bij voorbaat je wensen door, dan moeten wij die lijdensweg maar één keer afleggen, en kunnen we de zaken voor wie er baat bij heeft copiëren.

Liefhebbers van oldtimers en de evenementen errond, kunnen ook dit jaar weer bij de celverantwoordelijken van onze afdeling Historic Car Club ( HCC ) terecht voor verlenging van hun lidmaatschap en/of uiterst voordelige verzekering.

We herhalen :

wie ? Iedereen die zich aangetrokken voelt tot actieve autosport
wat ? Eerste MAK-ledenvergadering 2002
wanneer ? Donderdag 24 januari 2002, 20.30 uur
waarom ? Info, inschrijving, kalenders, kampioenschappen, kennismaking, organigram, enz.
waar ? Taverne Normandie - Hoogstraat 27 - 1980 Zemst

Wij rekenen op uw aanwezigheid, en verblijven, steeds tot uw dienst voor bijkomende inlichtingen, met sportieve groeten.

Mistery
06-02-2002, 14:39
Eventjes wat MAK nieuws tussendoor :

Zoals jullie wellicht al weten hebben zich de laatste weken heel wat grote namen bij de nationale autorenstal MAK vzw aangesloten. We denken hierbij o.a. aan Freddy en Rob Van Roey, Anthony Kumpen, Carla Brackx, Harry Van Barneveld, Pieter Verpoort, Frank Molnar, Eric Geboers, Johan Van Vaerenberh, Kelly Jamers, Steven Spillebeen ... om nog maar enkelen te noemen.

Gisteren verwelkomden we ook Mikke Van Hool, die volgend jaar samen met Johan Van Vaerenbergh onder de MAK-vlag zal rijden.
Maar niet alleen Mikke zelf zal dit doen ! Ook zijn team ASTROMEGA zal in de internationale F3000 uitkomen onder de vleugels van de nationale autorenstal MAK !
Dit maakt dat we nu niet alleen in elke Belgische competitie vertegenwoordigers aan de start hebben, maar dat we naast Anthony Kumpen in de FIA GT ook in deze discipline (F3000) zullen vertegenwoordigd zijn !

Met vriendelijke groeten,

Dries De Smet
MAK secretariaat

Werner333
07-02-2002, 00:57
Dat wordt nogal een clubke!!!!
Goe bezig mannen!