PDA

View Full Version : De Paddock modelbouw in een compleet nieuw jasje!


Sennake
17-02-2006, 13:43
Huudo en ikzelf hebben ons deze voormiddag eens samen gezet om de veranderingen door te voeren, zoals we die afgelopen meeting hadden besproken. Zoals jullie wel kunnen zien zijn er nu de volgende subfora gecreëerd:

- Algemeen en vraagbaak
- Nieuwigheden
- Kit Review
- Op de Werkbank
- Gallerij
- Slotcars
- Te koop / Te ruilen / Gezocht
- Meetings
- Links... of rechts!

Ieder subforum heeft een korte omschrijving die, denken we, voldoende uitlegt wat de bedoeling is. Moesten jullie nog vragen hebben omtrent deze toch wel ingrijpende wijziging, dan kan je die hier natuurlijk stellen. Huudo en ikzelf zullen daar dan trachten een duidelijk antwoord op te geven. Tevens zijn we reeds gestart met het overzetten van een groot gedeelte van de bestaande threads. Naarmate we verder gaan in de tijd, zullen we ook de oudere posts bekijken en overzetten indien nodig. Dit is dus nog even een "Work in Progress". We zullen nog wat moeten "wippen". :D :D

Het is nu ongeveer 2 jaar geleden dat we met onze eerste modelbouwmeeting van start gingen in Zolder en de groei van het modelbouwgedeelte hier op De Paddock is daar zeker niet vreemd aan. We hopen dan ook met deze veranderingen tegemoet te komen aan jullie verwachtingen en de stijgende interesse. Het forum is per definitie een levend iets, wat dus wil zeggen dat we, zoals altijd, open staan voor suggesties en verbeteringsvoorstellen.

Plekt ze en tot binnenkort! :bye:

Dominique
17-02-2006, 14:28
Bedankt, jongens!!