PDA

View Full Version : Bijlage Belcar Short News 2006/06: MINI in de Belcar Series


P De Sonville
08-03-2006, 15:22
Zoals aangekondigd op het einde van de MINI challenge cup 2005 wordt er in 2006 een ondersteuning gegeven voor teams die met een « ex-challenge » MINI deelnemen aan de Belcar Sprinters Cup (BSC) of Belcar Endurance Cup (BEC).

Het document op volgende blz. dient gebruikt te worden als aanvraag voor de sponsoring van MINI Belux : Na goedkeuring zal de support van het inschrijvingsgeld met de Belcar organisatie verrekend wordeIn functie van de vroegere participatie aan de MINI challenge wordt een welbepaalde financiële ondersteuning voorzien, deels in de inschrijvingskosten van de BEC of BSC, deels in wisselstukkencheques voor de wagen, waarmee wisselstukken die op de MINI challenge versie 2005 stonden, kunnen aangekocht worden voor het voertuig.

Bovendien wordt een wisselstukkenservice voorzien tijdens de meetings van BEC en BSC, door de diensten van G & A motors, net zoals dat in 2005 het geval was, voor zover het aantal inschrijvingen van ex-challenge MINI’s in de BEC en BSC op datum van 15 maart 2006 minimum 12 bedraagt.

Twee stickers van John Cooper Works dienen op de achterste zijflanken, in ruil voor de support, aangebracht te worden (afmetingen : 50 cm lang, 8 cm hoog).

De ondersteuning is als volgt berekend :

Eigenaars-teams die in 2005 deelnamen, nog steeds eigenaar van de wagen zijn en inschrijven in de BEC of BSC :
Support inschrijvingsgeld : 1.000 € BTW inbegr.
Support onderdelencheques : 2.500 € BTW inbegr.

Eigenaars-teams die in 2004 of 2003 deelnamen, nog steeds eigenaar zijn en inschrijven in de BEC of BSC :
Support inschrijvingsgeld : 1.000 € BTW inbegr.
Support onderdelencheques : 2.000 € BTW inbegr.

Eigenaars-teams die een wagen die ooit heeft deelgenomen aangekocht hebben en inschrijven in de BEC of BSC :
Support inschrijvingsgeld : 1.000 € BTW inbegr.
Support onderdelencheques : 1.000 € BTW inbegr.

De support voor het inschrijvingsgeld wordt met de Belcar organisatie verrekend en kan slechts éénmalig bekomen worden, d.w.z. dat teams die zowel BEC als BSC rijden uiteraard slechts éénmaal de interventie op inschrijving en wisselstukken kunnen bekomen.
Om te kunnen genieten van deze interventie van 1000€ dient de wagen minsten aan 5 wedstrijden van de BEC of BSC deelgenomen te hebben. Indien het aantal deelnames minder dan 5 is, wordt er 200€ per meeting gerekend.

Indien het aantal inschrijvingen van ex-challenge MINI’s in de BSC en BEC lager ligt dan 12 op datum van 15 maart 2006, dan zal de wisselstukkensupport op het circuit vervangen worden door extra cheques voor de aankoop van wisselstukken van ten belope van 1.000 €. Dit bedrag komt dan bovenop de hierboven vermelde bedragen.
De support d.m.v. onderdelencheques gebeurt als volgt :

De cheques zijn genummerd en op naam van het deelnemende team.
Elke cheque heeft een waarde van 100 €, BTW inbegr, inruilbaar door de teams bij de wisselstukkenvrachtwagen op het circuit. De cheques zijn niet inwisselbaar in geld. In geval bijvoorbeeld 245 € betaald dient te worden, kunnen twee cheques van 100 € gegeven worden, en dient 45 € cash bijbetaald.
In het geval dat er minder dan 12 inschrijvingen zijn zullen de cheques inwisselbaar zijn bij elke MINI concessiehouder of servicepartner.
De cheques zullen gemaakt worden na 15 maart, zodat reeds op de cheques aangegeven wordt of ze gebruikt kunnen worden op het circuit, dan wel bij de MINI dealers.
n en de wisselstukkencheques ter attentie van de teamverantwoordelijke verstuurd worden.

AANVRAAG TOT SPONSORING MINI BELUX IN BELCAR SPRINTERS CUP OF BELCAR ENDURANCE CUP



Naam van het team :

Verantwoordelijke :

Adres :




Chassisnummer van de MINI (ex MINI challenge) waarmee gereden zal worden :


Wenst in te schrijven in :

O : Belcar sprinters cup
O : Belcar endurance cup


Voor het seizoen 2006.


Naam van de MINI dealer waar de onderdelen voor herstellingen aangekocht worden :



Deze aanvraag is door te faxen voor 15 maart aan MINI Belux t.a.v. Michel Van Hees 03/8905090