PDA

View Full Version : 4e Ronde van het Meetjesland 29 april 2006


Pinzie
23-04-2006, 15:13
Meer info vind je op : http://users.skynet.be/vrs/WEDSTRIJDEN/RONDE%20VAN%20HET%20MEETJESLAND/RONDE%20VAN%20HET%20MEETJESLAND.htm

Hopelijk kom ik samen met mijn oorspronkelijk co-piloot Danny weer enkele paddockers tegen. Wij starten zoals gebruikelijk in Recreatie.

Met sportieve groeten,

Pinzie

thrust ssc
23-04-2006, 18:12
Ik ben weer verantwoordelijk voor een controlepost dit jaar ! dat is ook best fun om eens te doen . see you

Pinzie
23-04-2006, 18:18
@ thrust ssc:

Als je een Nissan Navarra pickup, lichtgrijs, of groene Suzuki Baleno ziet passeren, mag je altijd jezelf bekend maken, het is altijd leuk nieuwe paddockers te leren kennen !

thrust ssc
23-04-2006, 22:34
waarschijnlijk zal jij mij niet zien maar ik jullie wel !
sorry dat ik zo in raadsels praat maar voor rittensporters zou dit klare taal moeten zijn !
zoals je weet heeft elke inrichter zo zijn ideen over de 'vallen' die hij gebruikt en wat dus typerend is voor zijn rit.
dat zou genoeg moeten zijn als info.
spijtig dat ik niet kan blijven hangen in de kantine na afloop maar ik werk professioneel ook de zaterdag tot 15.00u en ik ben ook van dienst de zondag op de slalom van erpe mere uit liefde voor de autosport.
see you
Dick

VRS
23-04-2006, 22:43
@Pinzie

Ja wat thrust bedoelt is natuurlijk dat hij als vals zal staan
Maar het betekend ook niet dat dit werkelijk zo is
dus opletten geblazen
laat u niet vangen

van ons moet je geen schrik hebben want wij rijden in de sportklasse

greetz en tot zaterdag
VRS

Pinzie
23-04-2006, 23:09
@vrs:

Zo snel heb ik van nieumand bang hoor, ik ben beginner , en we rijden om ons te amuseren in de eerste plaats. En als beginner, maak je nu eenmaal fouten, en het is de kunst van er op zo kort mogelijke termijn zoveel mogelijk uit te leren. Het is wel leuk als je naarmate het seizoen vordert, merkt dat je prestaties stijgen. Ik heb toch al 1 ding geleerd dit seizoen: rittensport en classics zijn verslavend, maar ook te weinig op een seizoen ...

wimballon
23-04-2006, 23:47
sommigen kennen mij intussen van op de titanic rit. ik zal er niet bij zijn volgende zaterdag.

heb al wel veel geleerd op de vier wedstrijden die ik tot nu toe mee gedaan heb. ik zal jullie in elk geval nog wel eens zien op één van de volgende wedstrijden.

veel succes aan allen die binnenkort nog eens een rit gaan doen. laat vooral iets weten over de resultaten.


edit: ik zal volgende zondag te zien zijn (vooral mijn auto dan, ik val nogal tegen denk ik;)) tijdens een static show met toertocht vanop het tonerloplein in roosendaal, nl

Pinzie
26-04-2006, 18:50
Wegens onverwachte gezondheidsproblemen van mijn co Danny, zal ik zaterdag niet kunnen deelnemen, of ik moet nog een (co-)piloot vinden. Die kans is erg klein, maar ik doe mijn best! Zou graag voor Danny een goed resultaat rijden, om hem te steunen...

Pinzie
27-04-2006, 07:14
En ja, ik heb weer een slachtoffer gevonden, en zal er dus toch weer bij kunnen zijn. Tot zaterdag !

Jan
27-04-2006, 09:12
En ja, ik heb weer een slachtoffer gevonden, en zal er dus toch weer bij kunnen zijn. Tot zaterdag !

't Is blijkbaar heel ongezond om met jou te rittensporten, de slachtoffers vallen bij bosjes:D :D :D

fordje
27-04-2006, 12:46
Je zegt wat !
Moet ik eens uit de biecht klappen :)

Pinzie
27-04-2006, 19:03
Lol ! Vraag is: voor wie is het ongezond, voor de co-piloot van dienst, of voor de tegenstanders...
Ik hoop in ieder geval weer wat ervaring op te doen, en misschien zelfs weer enkele punten te scoren voor het VAS-kampioenschap, zodat ik voor Recreatie als eerste Bokkenrijder kan eindigen :D.

fordje
27-04-2006, 20:28
Pfft.. gij rijdt toch als piloot. Geen concurrentie :). Toch succes zondag. Ik zal aan je denken vanachter een goed glas wijn :)

Pinzie
28-04-2006, 00:45
Blijkbaar is fordje al aan de drank, want de rit is overmorgen, zaterdag :).

thrust ssc
29-04-2006, 12:44
tot straks aan iedereen,

pas op jullie snelheid van en naar de rit , heel veel kans op snelheidscontroles tussen de afrit van de E40 en het inschrijvingslokaal ( cfr voorbije jaren ) !!!!!!!!!!!!!!

veel plezier

Pinzie
30-04-2006, 03:06
Klein wedstrijdverslagje van mij persoonlijk:

Deel A:
Heel tof parcours, gevarieerd en plezant om te rijden. Eerst bolleke-pijl, dan ingetekende lijn. Terug bolleke-pijl en dan doe ik mijn grote flater: bij de laatste situatie voor de volgende ingetekende lijn, stuur ik mijn piloot linksaf een weg in, terwijl we 60m verder aan de ingetekende lijn moesten beginnen. Vlak na het begin (volgens ons op dat moment) is er een tijdskontrole. Wij nemen die dus, en daar kijkt men ons raar aan maar zegt natuurlijk niets. Nadien beseften we wel waarom: als je als veertigste start en bij de eersten door een tijdskontrole rijdt, is er iets mis ... We vertrekken op de tijdskontrole op het pleintje, en volgens ons roadboek moesten we rechtsomkeer maken, net voor de brug terug rechts , en 50m verder terug rechts, en dan klopte het weer niet meer. Na herhaaldelijke pogingen en ongeveer 45 minuten later, kwamen we tot het besef, dat die tijdskontrole bijna aan het einde van de ingetekende lijn stond en niet aan het begin ervan, en we dus eigenlijk aan het einde van de ingetekende lijn begonnen waren ipv aan het begin ervan. Ik was dus totaal verkeerd gegaan bij de laatste situatie van bolleke-pijl met het gekende gevolg. Nadat we onze fout inzagen, ommekeer gemaakt en de rit nog helemaal gereden. Na de ingetekende lijn, volgde weer een kort stukje bolleke-pijl tot de stop-plaats. We hadden op het eerste deel 186 strafpunten, waarvan 150 voor bordjes en 36 voor tijd. Die 150 zouden er 120 worden, omdat er ergens iets mis was met een bordje vermoeden we, want het was voor iedere deelnemer zo. Nu ja, wij waren in ieder geval buiten tijd, dus het klassement was helemaal om zeep, maar de fun was er nog.

Deel B:
Weer starten met bolleke-pijl, dan weer ingetekende lijn, bolleke-pijl, ingetekende lijn en als afsluiter weer bolleke-pijl. We hebben niet gewacht op de uitslag hiervan, omdat we nog 158km huiswaarts moesten rijden. Het was wel een leuk deel om te rijden, met net zoals in het eerste deel, ook weer mooie stukjes en soms best wel goed verstopte letters, en ook wel enkele moeilijke stukken in het roadboek. Vooral het laatste gedeelte bolleke-pijl, waarbij de situaties niet op volgorde stonden, en wij dus ook weer even de mist in gingen.

Eindkonklusie:
Heel toffe rit om te rijden, met veel ingetekende lijn en weinig bolleke-pijl. Persoonlijk vond ik ze best wel goed te doen, als je goed geconcentreerd blijft. Makkelijk was ze niet, maar het mag ook niet te makkelijk zijn. Rit is zeker voor herhaling vatbaar. En als het enigzins lukt, hoop ik er een volgende keer met meer succes weer bij te zijn, dus het is een tot ziens ...

Jan
01-05-2006, 20:12
Mooi verslag Peter, jullie hebben ongetwijfeld weer veel bijgeleerd;)

Hoe hebben de andere Paddockers gescoord?

Pinzie
01-05-2006, 20:18
Voor zover ik weet, was ik er de enige paddocker van de groep van verleden week, helaas ... Wat ik vooral bijgeleerd heb: ingetekende lijn moet je beginnen aan het begin en niet aan het einde, en ook nu hadden we beter na moeten denken, en toen we onze fout ontdekten, hadden we moeten verder gaan met bolletje-pijl, en niet de ingetekende lijn alsnog rijden, waardoor we ruim buiten tijd aangekomen zijn. Nu ja, ik heb alsnog 23 punten gescoord voor het vas-kampioenschap, dus dat is nog meegenomen, ook al was het onverwachts!