PDA

View Full Version : Za. 27 mei 2006 - MAK Karting


Giovanni
23-05-2006, 23:07
De derde wedstrijd staat weer voor de deur.
Deze keer passeren we weer eens in Antwerpen.
Naar jaarlijkse gewoonte is dit steeds een sterk geanimeerde wedstrijd.

Locatie : Indoorracing Antwerpen
Adres : Noorderlaan 95 - 2030 Antwerpen
URL : www.IndoorracingAntwerpen.be

Info : www.GiovanniHerbots.com
Inschrijving : Giovanni@GiovanniHerbots.com

Voorlopige inschrijvingslijst :

The Curbies 1
The Curbies 2
Rhino Racing 1
Rhino Racing 2
Rhino Racing 3
Ecurie Radillon
Vanzelf Racing
The Old Men
Calamitas Racing
...

Frederik
25-05-2006, 16:47
Hey iedereen. Het is weer een hele lange tijd geleden dat ik dit forum heb bezien :s. Tijd om er terug eens in te vliegen. Zoals vermeld zullen jurgen en ik ook weer het team calamitas racing verdedigen. Ik hoop dat het een toffe race zal worden, en dat er hopelijk een massale opkomst is van de teams :)
Ik wens iedreen veel geluk, en tot zaterdag

stefco
27-05-2006, 13:48
The Old Men is met drie, dus als iemand zich geroepen voelt om alsnog mee te rijden, kom maar af.

Speesman
27-05-2006, 16:29
Ik ga in ieder geval passen. Heb wel zin, maar komt vandaag niet zo heel goed uit, en moet ook beetje op mijn geld letten (altijd maar karten kost veel geld :) ). Hopelijk vinden jullie nog iemand.

TOM
28-05-2006, 20:27
Het was gisteren een zeer aangename race voor sommige. Er waren mooie duels en het bleef spannend tot het einde van de race voor de podiumplaatsen.
Voor ons Vanzelf racing was het een leuke avond. 1ste en 5de. Vanzelf 2 had het zeer goed gedaan, zeker als er iemand meedeed voor wie dit zijn 2de race was. Vanzelf 1 had een iets mindere avond, niet een al te beste kart. Spijtig dat daarom onze joker niet al te veel opbrengt.
Dit is de uitslag van de race:
01. Vanzelf Racing 2
02. The Old Men 2 +5.550
03. Rhino Racing 1 +9.290
04. Calamitas Racing +2.390
05. Vanzelf Racing + 1lap
06. Rhino Racing 2 + 17.110
07. The Old Men + 2 laps
08. Rhino Racing 3 + 22.820
09. Ecurie Radillon + 8.100
10. The Curbies 1 + 0.680
11. The Curbies 2 + 4 laps

Frederik
28-05-2006, 20:40
Hello iedereen. Even in naam van Calamitas Racing een reactie geven. Al in het begin leek Jurgen problemen te hebben gehad met zijn kart, en zo hebben we 2x gewisseld van kart in de kwalificaties. Ik zette een 3e tijd neer in aller ijl, en had gehoopt deze plaats te kunnen behouden. Niets is minder waar... De eerste 2 kon ik met moeite bijhouden, en ik moest zelfs vanzelf 2 voorbij laten... Het op een slechte kart schuiven verklaart niet alles. Ook het circuit is niet echt mijn ding. Ieder heeft zo wel zijn favoriet circuit, en is het niet deze keer dat we winnen, dan zullen we er 100% voor zorgen dat we dat wel doen in JPR ;) Het kampioenschap blijft zo zeer spannend, al is mijn vraag of Vanzelf 2 het ganse kampioenschap gaat meedoen?
Een dikke proficiat nog naar het podium toe; met name Rhino 1, The old men 2 en natuurlijk Vanzelf Racing 2. De sfeer was uitermate goed, en hopelijk herhaalt zicht dat de volgende race.

Greetz

TOM
28-05-2006, 20:47
, al is mijn vraag of Vanzelf 2 het ganse kampioenschap gaat meedoen?


Normaal gezien was dit de enige race dat ze gingen meedoen, maar nu ze gewonnen hebben rijden ze misschien volgende keer ook wel weer mee.

stefco
28-05-2006, 21:19
Wat The Old Men betreft: we waren met drie piloten, en dienden onze strategie van vorig jaar nog eens toe te passen : één van ons drie moest voor beide teams rijden. Tactisch moeilijk (maar daar zijn we sterk in:) ), fysisch niet voor de hand liggend.

Ikzelf besliste om voor beide teams te rijden, en kon zowaar de pole pakken voor The Old Men 2. Bart mocht starten, en zijn taak was: zolang mogelijk (eerste) rijden. Hij hield dat een dikke 20 minuten vol , maar moest dan de leiding afstaan (tja, gebrek aan fysiek speelt ons nog steeds parten). Aangezien ik pas 20 minuten gereden had voor The Old Men, kon ik niet onmiddellijk overnemen, en Bart diende nog 10 minuten op zijn tanden te bijten. Toen nam ik over, maar bij het buitenrijden van de pits zag ik Vanzelf Racing 2 net passeren. Ik kon hen aanvankelijk goed volgen, maar op een circuit waar inhalen quasi onmogelijk is, moest ik uiteindelijk langzaam maar zeker de rol lossen. Hadden we 5 minuten vroeger gewisseld (zoals we normaal doen) dan was ik zeker voor hen de baan opgekomen.
Of ik hen had kunnen voorblijven, tja, dat zullen we nooit weten...

Wat The Old Men betrreft, hier reden we een anonieme wedstrijd, en eindigden zevendes, vooral voor het kampioenschap een zeer slechte zaak (mogelijks schrapresultaat)

Maw een gemengd resultaat: de vreugde dat we nog meekunnen met die jongegasten:) compenseert het zwak resultaat van ons "eerste" team.

vertigo
29-05-2006, 00:36
Het Rhino Racing Team heeft zich ook goed vermaakt afgelopen wedstrijd. Veel verwachtte we op voorhand niet van de race maar blijkbaar ging het beter dan we dachten.

Toen we op de eerste plaats reden en Vanzelf 2 en The Old Men 2 de pits indoken bleven we nog even op de baan om na de pitstops weer als eerste de baan op te kunnen. Alleen wilde ikzelf bij de pitstops zo snel wisselen dat ik het tussenschot van een van hun pitlanes niet zag. Ik stuurde dus net een metertje te vroeg in en voor ik het wist zat ik in de verkeerde pitlane met een hoop stilstaande karts voor me uit. :fight: . Even achteruit duwen, weer vooruit rijden, wisselen, en dan pas weer wegrijden... . In ieder geval veeel tijd verloren.

Domme fout, en in het vervolg eens beter kijken wat voor gekke pitlanes er zoal zijn. Want in Antwerpen hebben ze precies niet alleen op de openbare weg ingewikkelde splitsingen :+

Volledig verslagje en wat foto's op : http://www.rhino-racing.be
(deze keer wel vooral foto's van de Rhino teams.)

<img src="http://www.rhino-racing.be/temporary/20060527_MAK03_023.jpg">

Tot de volgende :gas:

Giovanni
29-05-2006, 14:15
Ik heb inderdaad een wel zéér mooie wedstrijd gezien.
Wat zich vooraf aankondigde als een uurtje treintje rijden is helemaal anders uitgedraaid.
Alle deelnemers hebben collectief bewezen dat er zelfs op een dergelijk circuit kan ingehaald worden en dit binnen de normen van het fatsoen.
Om diverse posities werd er hard gevochten zonder dat er mensen hun geduld zijn verloren.
Proficiat daarvoor aan allen die dit schouwspel hebben opgedragen :applaus:
Vanzelf Racing heeft uiteraard de beste zaak gedaan aan deze wedstrijd.
Door het inzetten van hun joker is het eerste team zelf aan de leiding gekomen van het kampioenschap. Vanzelf 2 schiet vanuit het niets zelfs naar de 4de plaats ...
Hiermee is het spel met de jokers en het schrapresultaat duidelijk begonnen.
Hopelijk krijgen we nog meer van deze wedstrijden te zien !!!
Ondertussen heb ik de tussenstanden aangepast en zijn deze te zien op http://www.GiovanniHerbots.com en http://users.skynet.be/makkarting.
Voor de mensen die van cijfertjes houden heb ik de volledige wedstrijd ingescand.
De qualifs zijn hier (http://www.giovanniherbots.com/pdf/Qualifs_3.pdf) te zien en de wedstrijd kan je hier (http://www.GiovanniHerbots.com/pdf/Race_3.pdf)