PDA

View Full Version : IPMS te Wieze 30/09 en 1/10


Steve
17-09-2006, 22:12
Misschien intressant voor de modelbouwers onder jullie?
De beurs vindt plaats in de oktoberhallen van Wieze, vlakbij Aalst.

IMPS Modelbouwshow - Plastieke modelbouw en figuren

De International Plastic Modellers’ Society, in het kort IPMS, werd in 1963 in Engeland opgericht. Lang hoefde men niet te wachten om in verschillende landen nationale afdelingen opgericht te zien. De Belgische afdeling, IPMS Belgium, zag het licht in 1968. Meer over IPMS Belgium vindt men op de website van de vereniging www.ipms.be.

Sinds 2003 komt IPMS Belgium jaarlijks terug naar de Hallen om een modelbouwfeest in te richten. Talrijke activiteiten zijn voorzien waaronder:

- Een internationale “open” wedstrijd voor plastic modellen en figuren, iedereen mag deelnemen;

- Stands van modelbouwclubs niet alleen uit België maar ook uit Duitsland, Nederland, Frankrijk, Engeland, enz; andere IPMS-afdelingen zullen natuurlijk aanwezig zijn;

- Een beurs waar modelbouwers hun extra bouwdozen, decalvellen, etc, kunnen verkopen;

- Stands voor modelbouwhandelaars;

- Een tentoonstelling waar iedereen zijn modellen aan de bezoekers kan laten zien;

- De kinderen zijn we niet vergeten: jonge kandidaten modelbouwer (7-12 jaar) kunnen samen met een ervaren “plakker” gedurende een uurtje of twee een maquette bouwen en daarna naar huis meenemen;
Kids, dit is voor jullie : neem maar pa en ma mee, zij kunnen wat rondwandelen terwijl jullie aan het bouwen zijn !!!

- In het kort ... 2.000 m2 modelbouwplezier !

Daarom hebben we het genoegen u uit te nodigen om ons te komen bezoeken. Modelbouwers, Clubs of Handelaars die graag willen deelnemen kunnen informatie en inschrijvingsformulieren vinden op www.ipms.be (in het Nederlands, Frans of Engels). Inkom is 2,50 EUR p.p. en gratis voor leden en kids onder 12 jaar.