PDA

View Full Version : Drifting: http://www.car-performance.nl/


Car-Performance
03-10-2006, 14:01
We voorspelden afgelopen week al een waar spektakel toen we bekendmaakten dat Remmo Niezen in de krachtige Nissan 'Car-Performance' Skyline zou plaatsnemen. De huidige nummer één ranking Pro-Drifter in de BE/NL Driftseries won dan ook glorieus zijn kwalificatie en eindigde met onze auto uiteindelijk op plek één bij de Twin-drift Challenge (Best of 8).

De 'Falken Drift Challenge' kende uiteindelijk alleen maar winnaars want op het eind van de dag bleek dat het evenement fantastisch geslaagd was in meerdere opzichten. Lennard Wander en Jasper Spaan, welke respectievelijk eindigden op een verdienstelijke tweede en derde plek, lieten hun fantastisch drifttalent aan het massaal toegestroomde volk langs de hekken zien. De drifters maakten er op het parcour telkensweer een spectaculaire show van, waarbij de rook en het rubber je langs de oren vloog. Gevolg hiervan was dat de drifttaxies continue bezet waren en de fans in rijen moesten wachten voordat ze mochten instappen om de driftrit van hun leven te maken.

Verder was de eerste plek van Remmo natuurlijk een fantastische beloning voor ons eigen 'Car-Performance'-Team, dat na veel gesleutel en de nodige testen een auto voor Topprestaties heeft neergezet. Hou onze site in de gaten voor een videoverslag van deze dag en check hier alvast de foto's:

http://www.car-performance.nl/index.php?PID=showphotos&folderID=77

René

Mark
03-10-2006, 20:24
Als je een foto-thread aanmaakt en geen foto's erbij zet zie ik het nut er niet van in. Dan is het niet meer dan een site-update. Dit is overigens reeds eerder kenbaar gemaakt. Vandaar de verhuis naar deze sectie van het forum.

Car-Performance
09-10-2006, 17:05
Hallo Driftfans,

Afgelopen zondag werd er, na afloop van de Falken Driftchallenge rondom de Nissan Skyline van Car-Perfermance alleen maar lachende gezichten aangetroffen. Remmo Niezen mocht zich wederom de titel beste drifter toe-eigenen en Car-Performance deelde deze vreugde als leverancier van het stalen ros. Dat het een fantastisch spannende dag was voor publiek en alle rijders, bewijst Car-Performance wederom middels onze videocompilatie van deze dag, welke je hier kunt vinden! (http://videos.streetfire.net/video/f55728f4-59c8-462c-9d16-985200f71313.htm)

Ook hebben we een nieuw fotoverslag gemaakt dankzij Martijn en dit prachtige verslag van veel driftauto’s in actie kun je vinden op: http://www.car-performance.nl

Enjoy!

Grtz.
René

Viper GTS-R***
09-10-2006, 22:18
Mooie complicatie René!