PDA

View Full Version : De Paddock goes ... Mini Wheels 2007!


Sennake
13-11-2006, 10:24
Ook dit jaar stuurde Guy Devreker me de affiches door. Het is (net zoals alle jaren) echt interessant voor alle modelbouwers om eens een kijkje te komen nemen, dus be there!

http://www.depaddock.eu/sennake/beurzen/miniwheels_2007_01.jpg
http://www.depaddock.eu/sennake/beurzen/miniwheels_2007_02.jpg

Deze beurzen zijn niet alleen bekend voor hun standhouders die plastic bouwdozen bijhebben, nieuwe EN uit de oude doos (!!!!!), maar ook voor de talloze accessoires zoals decals, wielen, photodécoupage-onderdeeltjes en andere onderdelen die je bijvoorbeeld nodig hebt om een diorama en dergelijke te maken. Vergeet niet dat België een groot 'bouwers'land is en dus is er steeds een ruim aanbod van nieuwe en oude kits van rally-, circuit- en formulewagens, al dan niet gebouwd.

Er zijn deelnemers uit vele landen.

Eén tafel heeft een breedte van twee meter en zo waren er vorig jaar bv 180 verhuurd ! Heb je zelf spullen om te verkopen en dergelijke, kan je ook nog altijd standhouder spelen......

Het allernieuwste is er te vinden ( een straat-Minichamps aan 25 Euro en een raceversie aan 32 Euro bvb), maar er zijn ook steeds verzamelaars die er de brui aangeven en zo komen er ook oude en onvindbare zaken tevoorschijn !

Guy heeft ervoor gezorgd dat ALLE DePaddock clubleden, op vertoon van hun lidkaart, GRATIS inkom hebben. Let er wel op dat zo een beurs om 09.30 begint , maar dat vanaf 13.30 de meesten beginnen in te laden.

Let er ook op dat we deze keer op een andere locatie zitten! Het gaat niet meer door in het Alpheusdal , daar deze zaal op het einde van het jaar wordt gesloten en afgebroken om plaats te maken voor sociale woningbouw !
Nu gaat het door in de sporthal Schijnpoort, ligt vlak naast de autoweg, aan de afrit van het sportpaleis !

Guy
11-03-2007, 16:43
Beste Paddockleden,

NIET TE VERGETEN !!!!

Zondag 25/03/2007 is er de jaarlijkse Mini-wheels miniatuurbeurs in Antwerpen.Opgelet: doordat het traditionele Alpheusdal afgebroken wordt, wordt deze beurs nu gehouden aan de sporthal SCHIJNPOORT, recht tegenover het Sportpaleis in Antwerpen!

Als je vanuit de richting Hasselt komt, neem je in Antwerpen de Ring richting nederland en onmiddellijk de eerste afrit: Merksem.
Beneden aan de lichten naar links en eerste straat rechts en daar op de hoek staat een immense sporthal ! Het begint om 09.30 en vanaf 13.30 wordt er gewoonlijk al ingepakt !

Alle Paddockleden hebben gratis ingang, ons Sennake en Huudo bemannen er een tafel en voor andere leden zijn er eventueel nog enkele vrij !

Deelname verzekerd van een pak Duitsers die veel Minichamps en dergelijke bij zich hebben, een aantal Hollanders met echt verzamelaarsmateriaal, enkele Engelsen met specifiek materiaal, voor het eerst ook twee deelnemers met landbouwmatreiaal (wordt erg in op dit moment !) en het traditionele aanbod van race en rally materiaal .

Eten en drinken ter plaatse.
De volledige Slachthuislaan geldt als parking !