PDA

View Full Version : Wedstrijd Reglement De Paddock Photo Award 2006


Mark
02-12-2006, 16:44
Wedstrijd Reglement De Paddock Photo Award 2006

Deelname wedstrijd
Deelname aan De Paddock Photo Award is open voor iedereen die geregistreerd is als forumgebruiker op www.depaddock.eu mits de foto's door de deelnemer zelf genomen zijn en dateren uit het jaar 2006. Voor kandidaat-deelnemers die nog niet geregistreerd zijn : deze registratie is geheel GRATIS. Professionele fotografen en amateur-fotografen maken evenveel kans omdat pas bij de prijsuitreiking (d.w.z. NA de eindjurering) zal bekendgemaakt worden wie de makers van de foto’s zijn.

Inschrijving
Inschrijving van de foto(s) vòòr de wedstrijd is noodzakelijk. Dit dient te gebeuren tussen 1 december en 31 december 2006.Deelname is GRATIS. Deelnemen gebeurt via het internet. Foto's dienen onder digitale vorm te worden gestuurd naar de wedstrijdleiding op photoaward@depaddock.eu

Tijdschema wedstrijd

Bekendmaking reglement: 1 december
Insturen foto’s: 01 december – 31 december 2006
Foto’s online: +/- 1 januari 2007
Insturen stemmen publieksjury voor de halve finale: +/- 1 januari - 19 januari 2007
Bekendmaking laureaten: +/- 20 januari 2007
Insturen stemmen publieksjury + vakjury voor de finale: +/- 20 januari 2007 - 31 januari 2007
Uitreiking De Paddock Photo Award: 3 februari 2007


Categorieën
De wedstrijd is ingedeeld in verschillende categorieën. Deze categorieën worden verder in dit reglement gespecifiëerd. Iedere deelnemer bepaalt zelf in welke categorie(ën) hij of zij zal deelnemen, een maximum van 2 foto’s per deelnemer per categorie is slechts toegelaten. De organisator behoudt zich het recht voor om, indien nodig, aanpassingen door te voeren in de indeling van de categorieën. Tevens wordt er de mogelijkheid geboden om iedere ingezonden foto te voorzien van een korte uitleg. Deze kan gebruikt worden om de omstandigheden enz. te beschrijven waarin deze foto genomen werd.


CF – Circuit formulewagens
CP – Circuit prototypes
CG – Circuit gesloten wagens (touring, GT’s, Cups, enz.)
CA – Circuit andere (dragsters, oval, rallycross, driften enz.)
RA – Rally (rally, sprint, slalom, heuvelklim, enz.)
VA – Varia autosport (alles wat niet in bovenstaande categorieën thuishoort, maar de link naar de autosport dient wel duidelijk te zijn)
PE – Mensen op en rond autosport evenementen
NA - Nacht, foto's genomen tijdens de donkere en nachtelijke uren op en langs de baan, kp of paddock. Alle categoriën kunnen in deze klasse meedoen.
CO – Categorie ““Oops, hier gaat wat mis”. In de categorie kunnen foto’s ingestuurd worden waarop er iets misgaat of is misgegaan. Dat kan een blokkerend wiel zijn, een wagen in het decor of in de greppel, een toeschouwer die de grond kust als hij weer eens gestruikeld is op die veilige paden langs de baan of een monteur in de pits die zijn voet ziet verdwijnen onder een rijdend wiel. In ieder geval, bloopers en crashes !


Samenvoegen van categorieën
Per categorie moeten minstens vier foto’s ingeschreven zijn van vier verschillende inschrijvers. Indien het aantal deelnemers in een bepaalde categorie te laag is, zal de categorie vervallen of worden samengevoegd met een andere. Vervalt een categorie dan kan worden besloten door de wedstrijdleiding dat een foto wordt geplaatst in een andere categorie. De beslissing van de wedstrijdleiding is bindend en onbetwistbaar.

Spelregels voor het insturen van de foto’s


-De foto’s kunnen enkel ingestuurd worden via photoaward@depaddock.eu en dienen voorzien te zijn van het volledig ingevulde word document (te downloaden via deze thread
-Ingestuurde foto’s mogen niet voorzien zijn van enig herkenbaar teken, van waaruit de identiteit van de deelnemer zou kunnen afgeleid worden. Gebeurt dit wel, dan wordt de foto niet toegelaten tot de wedstrijd.
-Door deelname aan de De Paddock Photo Award geeft iedere deelnemer de toestemming aan De Paddock vzw om deze foto’s gedurende de duur van de wedstrijd on-line te plaatsen zonder aanspraak te kunnen maken op eender welke vorm van copyright. Iedere foto zal voorzien worden van een De Paddock Photo Award deelname nummer. Dit wil zeggen dat het copyright gedurende de volledige wedstrijdduur aan De Paddock vzw overgedragen wordt.
-Na afloop van de wedstrijd blijven de foto’s online op de server van De Paddock vzw. Deelnemers die hier bezwaar tegen hebben, dienen dit kenbaar te maken in het deelnemingsformulier. De foto’s blijven ten allen tijden eigendom van de deelnemers.
-Zowel digitale als ingescande foto’s of dia’s zijn toegelaten en dit enkel in jpeg-formaat. Voor digitale foto's is de maximale grootte 800 * 600 pixels. Voor ingescande foto's en dia's een formaat wat zo dicht mogelijk in de buurt komt van 800 * 600 pixels
-De bestandsgrootte per ingezonden digitale foto, ingescande foto en dia mag maximaal 300 KB bedragen.


Jurering
In een voorronde wordt er per wedstrijdcategorie een 1ste, 2de en 3de plaats toegekend door het publiek. Vanaf begin januari 2007 zullen alle toegelaten inzendingen die in aanmerking komen voor de diverse categorieën online geplaatst worden op www.depaddock.eu Geldige stemmen kunnen enkel uitgebracht worden door geregistreerde De Paddock forumgebruikers.

Geldig stemmen kan enkel en alleen via het versturen van een e-mail naar photoaward@depaddock.eu vanaf het online verschijnen van de foto’s tot en met 31 januari 2007. Alleen je eerste ingestuurde e-mail is geldig. Het gebruikte e-mail adres waarmee je je stem uitbrengt moet verplicht overeenstemmen met het e-mail adres waarmee je geregistreerd staat op www.depaddock.eu Wij herinneren hierbij aan onze policy dat dubbele accounts niet toegelaten zijn. Indien de organisatie vaststelt of vermoedt dat dit het geval is telt je stem niet mee. In je e-mail vermeld je de categorie en de fotonummers van de door jouw genomineerde foto's. Je moet per categorie 6 foto's nomineren, maar je MOET niet in iedere categorie nomineren.

In de finale moet iedere deelnemer aan de publieksjury en de vakjury een top 6 nomineren volgens de oude F1 puntenverdeling. Na het verwerken van alle stemmen zal er een top 6 worden samengesteld door de publieksjury en een top 6 door de vakjury. Beide top 6 lijsten zullen, met een verhouding van 50% - 50%, bij elkaar opgeteld worden volgens de oude F1 puntenverdeling. Indien twee of meerdere foto's op hetzelfde puntenaantal uitkomen zal de positie van de foto in de vakjury de doorslag geven.

Na bekendmaking van de laureaten zal er door de publieksjury en de vakjury uit deze foto’s één winnaar worden aangeduid die dan DE PADDOCK PHOTO AWARD 2006 wint. De samenstelling van deze vakjury zal later bekend gemaakt worden.

Prijzen
De laureaten zullen bekend gemaakt worden op www.depaddock.eu op +/- 20 januari 2007. Aan één van de laureaten wordt dan de De Paddock Photo Award 2006 toegekend door de publieksjury en de vakjury. De bekendmaking van deze winnaar alsook de prijsuitreiking zal gebeuren tijdens de Paddock Live Quiz 2007 op 3 februari in Wheels Themacafé te Zolder.

Mark
02-12-2006, 16:51
Ter info: Paddockers die een mailtje sturen naar photoaward@depaddock.eu zullen eerst een "verificatiemailtje" moeten beantwoorden. Dit om de spam tegen te gaan op photoaward@depaddock.eu Alvast bedankt voor de medewerking ;)

Mark
23-12-2006, 16:06
We zijn de laatste 9 dagen ingegaan...............

Werner333
28-12-2006, 00:37
Lap zeg, was dit uit het oog verloren.
Zaterdag eens fotokes uitzoeken :)

Thomaske
31-12-2006, 16:09
Mijn foto's zijn ook eindelijk ingezonden.

Mvg... :D

Guido
31-12-2006, 16:25
ik zal eens beginnen aan mijn eindselectie....

Nicki_Mks
01-01-2007, 02:30
Wel, waar blijven de foto's? ;) Happy New Year iedereen!

Mark
01-01-2007, 04:29
Wel, waar blijven de foto's? ;) Happy New Year iedereen!

Uiterlijk 2 januari ;)

Enkele laatkomers hebben de foto's ingestuurd in rar- en zipformaten. Die mensen krijgen een herkansing op 1 januari alsnog de kans om e.e.a. in jpg door te mailen. Daarna is het jammer maar helaas. Het reglement is daar vrij duidelijk in ;) (Via het webmail based photoaward@depaddock.eu adres krijg ik die mails niet geopend. Zal wel aan mij liggen, ben ik blij dat we een duidelijk reglement hebben ;) )

Let wel, deze herkansing is alleen voor de mensen die op (uiterlijk) 31-12 een mail verstuurd hebben aan het genoemde adres. De deelnemers waarvan ik de mail niet kreeg geopend zijn op de hoogte gebracht via een mail.

Tot op heden kan ik alleen concluderen dat "De Paddocker" weer overal bij geweest is. Coureurs en teams kunnen niks meer verbergen voor de Paddocker met haar/zijn (digitale) fotocamera. Paddockers zijn overal :)

Mark
02-01-2007, 01:13
Uiterlijk 2 januari ;)


De hele bups staat online..............veel kijkplezier. Er zitten weer unieke prenten tussen. Mijn werk zit er voorlopig op, nu mogen jullie weer :)