PDA

View Full Version : Grappige filmpjes en actiefilmpje - GPL maar niet enkel voor de GPL-freaks


Mario
17-02-2002, 15:03
M'n grote plichtsbesef als GPL-goeroe van de Paddock :D dicteert me dat ik hier hoognodig nog iets moet melden.

Hoeft het nog gezegd, GPL is een geweldig spel (simulator voor de hard core fans). Het biedt ook de mogelijkheid je wedstrijden te bewaren als replay en heel wat liefhebbers maken daar dan filmpjes mee, met meestal nog een leuk deuntje erbij.

Ik post hier dus gewoon enkele links voor hen die grappige, spectaculaire en gewoon heel goeie actie willen zien. Ook niet-GPL-fans zullen dit beslist kunnen smaken.

Een probleem kan zijn dat de meeste van die filmpjes ettelijke MB groot zijn en een ASDL- of Telenet-verbinding is wel aanbevolen voor het downloaden ervan.

Enkele links dus:

http://www.racesimcentral.com/downloads/gpl/movies/movie1.shtml (meerder pagina's boordevol fimpjes; om te weten wat close racen is, moet je dat van Herko ter Horst downloaden (pagina 3) en de filmpjes van Jimmy Bo zijn ook onwaarschijnlijk goed)

http://www.users.globalnet.co.uk/~jimmibo/gpl/index.htm (veel spectaculaire crashes)

http://www.gplworld.racesim.net/simcrash/open.html

Tot slot, voor diegenen die de nieuwste GPLEA-Honda willen bekijken in een filmpje, daarvoor kun je hier terecht: http://www.gplforever.racesim.net/ Vergeleken met de originele Murasama in het spel en met alle latere versies is deze tot nader order toch wel de ultieme Honda.