PDA

View Full Version : De Paddock Online Quiz 2011 : reglement.


Sennake
24-03-2011, 17:38
Het reglement:


De Paddock Online Quiz 2011 is een open quiz voor alle geregistreerde Paddockers. Je hoeft geen clublid te zijn, maar je moet wel geregistreerd staan op ons forum.

De quiz bestaat uit 10 ronden van 10 vragen. Per goed antwoord krijg je één punt.

Elke ronde behandelt een centraal thema dat in alle vragen van die ronde vertegenwoordigd is. Raad je dit thema, verdien je 3 extra punten.

Wanneer we de naam van een persoon vragen is de familienaam voldoende, tenzij we ook de voornaam vragen. Vermeld U toch ongevraagd de voornaam dan moet hij correct zijn, zoniet wordt het antwoord als fout aanzien. (Vb: Jan Montoya).

Wanneer we vragen “Welke wagen is dit?”, of “Name that car!” volstaat het merk, tenzij we uitdrukkelijk naar de typebenaming vragen. Vermeldt U toch ongevraagd de typebenaming dan moet deze correct zijn, zoniet wordt het antwoord als fout aanzien. (Vb: Peugeot 408).

In de loop van de week, voorafgaand aan een F1-weekend, wordt er telkens een ronde van 10 vragen online gezet. Er zijn 10 rondes van 10 vragen, dus zullen er vragen op te lossen zijn bij de volgende GP's:

01 - AUSTRALIAN GRAND PRIX (Melbourne) - 25 - 27 Mar
02 - MALAYSIA GRAND PRIX (Kuala Lumpur) - 08 - 10 Apr
03 - CHINESE GRAND PRIX (Shanghai) - 15 - 17 Apr
04 - TURKISH GRAND PRIX (Istanbul) - 06 - 08 May
05 - GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2011 (Catalunya) - 20 - 22 May
06 - GRAND PRIX DE MONACO 2011 (Monte Carlo) - 26 - 29 May
07 - GRAND PRIX DU CANADA 2011 (Montreal) - 10 - 12 Jun
08 - GRAND PRIX OF EUROPE (Valencia) - 24 - 26 Jun
09 - BRITISH GRAND PRIX (Silverstone) - 08 - 10 Jul
10 - GROSSER PREIS VON DEUTSCHLAND 2011 (Nürburgring) - 22 - 24 Jul

De deadlines wanneer de antwoorden moeten binnen zijn vallen telkens samen met de start van de eerstvolgende GP. Dit betekent dat je soms enkele weken bedenktijd hebt, maar soms ook maar één week. Omdat de live quiz een gemakkelijke versie is van onze online quiz kan dit absoluut geen probleem zijn; niemand zal in tijdsnood komen. Voor het oplossen van de vragen van de 10e ronde krijg je bedenktijd tot aan de start van de 11e GP:

11 - FORMULA 1 ENI MAGYAR NAGYDÍJ 2011 (Budapest) - 29 - 31 Jul


Antwoorden moeten opgestuurd worden naar dit email adres:
guy.golsteyn@telenet.be. In je antwoord vermeld je zowel je echte naam+voornaam én je nickname.

In de titel van je antwoord-email zet je dit :
DePaddock Online Quiz 2011 - ronde ... - deelnemer nr ...
Uiteraard vul je de toepasselijke rondenummers en jouw deelnemingsnummer in.

Je mag maar één antwoord per vraag insturen. Later ingestuurde emails worden niet meer in aanmerking genomen.

Typfouten in namen worden door de vingers gezien; voor de rest is de volgende regel altijd van toepassing : al wat je in je antwoord zet moet correct zijn. Geef je minder informatie dan gevraagd, is je antwoord fout. Geef je net genoeg (correcte) informatie, is je antwoord goed. Geef je meer informatie dan gevraagd, is je antwoord ook goed op voorwaarde dat de extra informatie correct is. Anders is je antwoord fout. Voorbeeld : als we vragen in welk jaar Senna verongelukte, is "1994" goed. Als je echter "2 mei 1994" antwoordt, is je antwoord fout omdat het op 1 mei 1994 gebeurde.

Deelname aan de quiz impliceert dat je volledig akkoord gaat met alle regels van dit reglement en dat je je onderwerpt aan de beslissingen van de jury. Discussies over de quiz worden niet op het forum gehouden. Tips of opmerkingen kan je kwijt via e-mail.

Omdat deze quiz al eens gespeeld werd als live-quiz, en omdat hij er is 'for amusement only', valt er dit jaar niets mee te winen behalve eeuwige roem. We willen enkel het gemis aan autosportquiz opvullen omdat er al heel wat Paddockers zijn die ons gevraagd hebben om toch iets te organiseren, al was het maar om 'scherp' te blijven. Die scherpte ga je volgend jaar inderdaad wel kunnen gebruiken voor onze 10e editie van de online quiz.

Succes iedereen!