PDA

View Full Version : Mezelf voorstellen.


MrArtex
04-05-2014, 19:32
Hoi,
Ik ben Alain, 44 jaar, ik woon in Brugge en ik ben al zo'n 30 jaar met modelbouw bezig (met tussenpozen).
M'n interesse gaat vooral naar de fantasierijke diorama's, geschiedkundig en realistisch niet juist qua kleuren en uitvoering dus. Momenteel staan er 3 projecten op m'n bureau en zitten er een niet te tellen aantal in m'n hoofd.
Niet alle projecten hebben met de autosport te maken maar er zitten er wel enkele tussen.
Zodra ik heb uitgezocht hoe foto's moeten gepost worden zal ik m'n kamer tonen. 't Is te zeggen, de kamer die nu in gebruik is want er komt nog een tweede hobbykamer.

TvD
05-05-2014, 17:15
hoi Alain, welkom! En ik n benieuwd naar je modellen!

Rocknrolla
05-05-2014, 18:04
Van harte welkom Alain! :champagne:

En we zijn misschien niet het drukste clubje maar wel het gezelligste :+:champagne:

Sennake
05-05-2014, 18:31
Zodra ik heb uitgezocht hoe foto's moeten gepost worden zal ik m'n kamer tonen.

Hallo Alain, en van harte welkom op ons forum.

Foto's posten kan hier op 2 manieren:

- ofwel ben je een gewoon geregistreerde forumbezoeker die gratis het forum kan gebruiken en dan dien je je foto's ergens te uploaden op een gratis server, waarna je ze kan doorlinken naar het forum;

- ofwel word je clublid van De Paddock en betaal je een jaarlijks lidgeld van 15 euro, waarna je gratis de mogelijkheid krijgt om foto's te uploaden op de server van De Paddock zelf. Dit is uiteraard veel gemakkelijker, veel minder gedoe en het heeft vooral het voordeel dat je foto's op de server beschikbaar blijven zonder dat je het risico loopt dat je foto's na verloop van tijd eruit gaan zien als rode kruisjes omdat je gratis server er de brui aan gegeven heeft... Behalve de uploadmogelijk biedt een lidmaatschap natuurlijk nog tal van andere voordelen die je desgewenst hier (http://www.depaddock.eu/forum/showthread.php?t=21589) even kan bekijken... En dan heb ik het nog niet gehad over de gratis cake die als toemaatje aan het lidmaatschap toegevoegd wordt ;) (inside joke)

Nismo
22-05-2014, 21:18
..................

En we zijn misschien niet het drukste clubje maar wel het gezelligste :+:champagne:

:agree:

En ook van mijnentwege van harte welkom ;)