PDA

View Full Version : Belcar-nieuwtjes


Mistery
08-05-2002, 00:18
In deze topic zullen we onze diverse updates en Belcar-nieuwtjes bekend maken. Per item wordt enkel de subtitel aangepast, zodat we het bij één topic kunnen houden voor onze site :

www.misteryracing.be.tf



Mistery Racing volgt de BELCAR BELGEN in Le Mans
------------------------------------------------------

De afgelopen dagen waren er gesprekken met Anthony Kumpen en met Marc Goossens, onze twee BELCAR piloten die aan de 24 u van Le Mans zullen deelnemen. Onze site zal voor deze twee piloten een coverage doen van hun LM avontuur. Per uur zullen jullie tijdens de wedstrijd een update krijgen van hun posities, evenals van de andere deelnemende Belgen en de top drie van dat moment. ACO verleende ons de toestemming om hun foto's te gebruiken (die copyrighted zijn, dus gelieve aub de bron erbij te vermelden als jullie iets overnemen) en die zullen dus ook vrij regelmatig bij de updates terug te vinden zijn. Aangezien er twee mensen van Mistery Racing het hele Le Mans gebeuren ter plaatste zullen meemaken, wordt er bij hun terugkomst nog meer nieuws bekendgemaakt.

Nu reeds werd de pagina Endurance/Le Mans grotendeels voorbereid voor deze coverage. De uitslagen van de pre-kwalificaties staan online, evenals een 15-tal foto's van Marc & Anthony , alsook van de andere Belgen en de algemene kwalificatiefoto's.

Tijdens het weekend volgen interviews met zowel Marc Goossens als Anthony Kumpen, deze zullen maandag 13/5 online worden geplaatst en worden vergelzeld van het nodige foto-materiaal.

Zo hopen we jullie terdege op de hoogte te kunnen houden van de prestaties van onze BELCAR Piloten in deze vooraanstaande etmaalrace.

Met Vriendelijke Groeten,
Dries & Davy
www.misteryracing.be.tf

*mod*
topic titel aangepast om iets meer duidelijkheid te creëren.

Mistery
08-05-2002, 22:08
Vooruitblik op 2de Belcar Manche (Spa Belpro Trophy) door Christophe Leijnen (CIRCUIT ZOLDER)


Het artikel van Christophe Leijnen kan je vanaf 22.30u lezen op :

http://misteryracing.fateback.com/Nieuws/Belcar.htm


Groeten,
Dries & Davy
www.misteryracing.be.tf