PDA

View Full Version : Lauda goes full attack


airco
09-05-2002, 03:30
Niki Lauda, die er voor bekend staat niet diplomatiek te zijn, is er weer in geslaagd enkele teambazen tegen hem in het harnas te hebben gejaagd. Met zijn commentaar zal hij enkele vrienden minder hebben in de paddock.

In de krant 'the Sun' verscheen een interview met hem waarin hij Eddie Jordan het verwijt maakt dat deze zich teveel bezig houdt met zijn peperdure jachten, terwijl hij langs de andere kant meer dan 40 mensen op straat moet zetten, ook al is 40% van zijn team verkocht aan 30 miljoen €.

Eddie Jordan heeft niet lang gewacht om Niki van repliek te voorzien : "Niki blijkt zich meer bezig te houden met anderen dan met zijn eigen team. De slechte prestaties van zijn wagens
zijn een nog grotere schande, hij heeft meer middelen tot zijner beschikking dan de helft van het veld tesamen. Toch scoorden ze tot nu toe slechts 3 punten. Hij kan zich dan ook beter bezig houden met zijn eigen job, dan zich bezorgd te maken over andere teams "

De gevatte commentaren over en weer van beide heren, betekenen waarschijnlijk ook dat de deal tussen Cosworth en Jordan, voor leveringen van motoren in 2003, geen plaats zal vinden.
Lauda heeft immers een vetostem om te beslissen welk team recht heeft op de motoren van Cosworth.

Maar het was niet alleen Jordan die het moest ontgelden, ook Walkinshaw deelt in de klappen. Minachtend liet hij horen wat hij van Tom vindt :"Iedereen weet hoe Tom overeenkomsten afsluit." Kort maar krachtig, en doelend op het feit dat de ene piloot na de andere zomaar aan de deur wordt gezet. Vraag het maar aan Salo, de la Rosa en Verstappen.

Het Minardi team schildert Lauda af als meelopertjes, die tot niets groots in staat zijn. Paul Stoddart was heel snel om te reageren :"Onze meelopertjes hebben evengoed gepresteerd als het team van Niki, en zij hebben toch een budget van 150 miljoen dollar, daar kunnen wij enkel van dromen."

Maar ook Ron Dennis van McLaren moest het ontgelden :"Ron heeft altijd gesteld dat zijn team geen Schumacher nodig had omdat zijn team op zich goed genoeg is zonder de Duitser. Dat idee van Ron is nu toch wel in rook opgegaan."

Benieuwd wat de reacties gaan zijn in de paddock. Gelukkig wordt de soep nooit zo heet opgegeten als dat men ze opdient.

bron: f1pits.net (http://www.f1pits.net)

ik moet zeggen ... de journalisten zullen het hoogstwaarschijnlijk ook voor een stuk bij de haren getrokken hebben ... maar dan nog ...

Voor de rest ... doet Jaguar het dan zo goed ???

airco

TiBo
09-05-2002, 10:01
Maar ook Ron Dennis van McLaren moest het ontgelden :"Ron heeft altijd gesteld dat zijn team geen Schumacher nodig had omdat zijn team op zich goed genoeg is zonder de Duitser. Dat idee van Ron is nu toch wel in rook opgegaan."

Het lijkt me dat Schumi de enige is waarvan we geen reactie mogen verwachten ;)

Dit alles lijkt me een strategische zet. Dit soort uitspraken net voor de GP van Oostenrijk? Welke nationaliteit had Lauda nu weer?

Raceboy
09-05-2002, 10:40
hehe paul stodard laat precies ni op zijn kap zitten :), Tja Niki lauda= slechte verliezer.

Bart.Vandecavey
09-05-2002, 11:05
http://www.neilthompson.co.uk/jimbamber/CARTOONS/0226.jpg

bron jimbamber.co.uk

airco
09-05-2002, 11:23
tja i know ... ma ik denk da lauda nu in Oostenrijk zene boot zo vol ga krijgen mee kritiek, dat em der nie echt goe nimmer voorkomt voor zijn landgenoten ...

airco