PDA

View Full Version : Chris Van Woensel


Bart
23-06-2002, 20:48
Beste Rallysportvriend,

Filmsterren, muzikanten, wereldvedetten, sportmensen, Chris en Rik ... wat hebben ze allemaal gemeen?

Juist ... gesigneerde fotokaarten.

De vraag naar foto's overstijgt werkelijk het aanbod en om hieraan tegemoet te komen werden er fotokaarten gedrukt. Deze kaart bevat aan de ene zijde de Subaru versie Wallonie met een inzet van de pasfoto's van piloot en co-piloot en aan de andere zijde de handtekeningen van onze sterren.
Het formaat van de kaart is 15 x 10 cm (postkaartformaat).

Je kan deze kaart bemachtigen op simpel verzoek (op de rally) of je kan hem aanvragen. Adresseer een envelop aan jezelf, frankeer hem (voldoende) en stop deze envelop in een andere envelop (ook weer gefrankeerd) die je verstuurd naar onderstaand adres:
CVW Rallysport vzw
Fotokaart

Nieuwstraat 39

3140 Keerbergen
Je ontvangt dan deze exclusieve kaart per kerende.

Sportieve groeten,

--------------------------------------------------------------------------------


(Bron: http://www.cvwrallysport.be nieuwsbrief )

Bart
03-07-2002, 19:41
foto's ieper i.v.m. Chris van Woensel terug te vinden op z'n site http://www.cvwrallysport.be/pictures/2002.htm#ieper

Bart
12-07-2002, 23:17
Chris neemt deel aan 7e Rallysprint van Lubbeek.

Op zondag 14 juli zal Chris deelnemen aan de Rallysprint van Lubbeek georganiseerd in het VAS kampioenschap door de club RC Janssens.

Chris zal er in de achtertuin van Jos Boon Racing deelnemen met, hoe kan het ook anders, de Subaru Impreza WRX-STi (zelfde wagen als in Ieper).

De vrije verkenningen vinden plaats van 13u tot 17u op zaterdag en worden gevolgd door een Beach Party.

De wedstrijd zelf start omstreeks 11u30 op zondag 14 juli aan de terreinen van Transport Janssens, Kalenberg te Lubbeek.


(Bron: CVW infomail)

Bart
13-07-2002, 12:07
Eerst nog even dit: door het wegvallen van de Tour de Luxembourg verdwijnt er een rally van de kalender van CVW. Hierdoor wordt de kans reëel dat Chris zal starten in de Antibes Rally. We houden je op de hoogte als er meer nieuws is.


(Bron: CVW infomail)


prijskaartje van de subaru impreza ... http://www.cvwrallysport.be/nl/team/auto.htm

Werner333
14-07-2002, 14:49
Hmmm die prijs valt al bij al nog mee. ik had eerder aan iets meer dan 100.000 Euro gedacht.

Bart
22-07-2002, 12:10
Chris en Ann winnen de Rallysprint van Lubbeek

Zaterdag 13 en zondag 14 juli was het één groot rallyfeest in Lubbeek. De feesttent, opgesteld op de terreinen van Transport Janssens, had een dubbele functie. In de loop van de dag was dit het rallycentrum en zaterdagavond werd de tent het decor van een Beach Party waar o.a. de Lubbeekse Trots Sergio de tent op stelten zette.

Maar, terug naar de rallysprint. Chris verscheen aan de start met de Subaru Impreza WRX-STi van Jos Boon Racing (versie Ieper) die de wagen bij wijze van publiekstrekker inzette in de rallysprint die in zijn achtertuin verreden wordt. De sprint maakt deel uit van het VAS-kampioenschap en mocht rekenen op zo'n 116 inschrijvingen. De KP die normaal 4 maal gereden werd was ongeveer 8 km lang.

Co-piloot voor deze wedstrijd was Ann Bouché die met haar debuut in de rallysport een droom in vervulling zag gaan.

Het verloop van de rally kan in één woord samengevat woren: wachten. Elke doordocht van de KP werd ongeveer 1 uur stilgelegd ten gevolge van ongevallen of bewoners die dringend het parkoer wensten te verlaten. Het eerste ongeval was wel vrij vreemd. Een locale bewoner vond dat de piloten zich maar aan de wegcode moesten houden en uit protest reed hij door de blokkade van de stewards en officials in de tegenovergestelde richting het parkoer op. Het resultaat was een frontale botsing net na de flying finish met Deferm.

Deferm draaide op die doortocht 58 honderdsten sneller dan CVW maar moest door het ongeval opgeven. Jammer.

Na drie doortochten, het was ondertussen al avond geworden, werd de rallysprint beëindigd met Chris en Ann als winnaar. Loos werd tweede op 6,5 seconden. Turrion en Leemans volgden op 24 en 25 seconden. Johan Van Nevel (choco) was verdienstelijk vijfde.



(Bron: CVW infomail)

Werner333
22-07-2002, 12:21
Originally posted by bart
Een locale bewoner vond dat de piloten zich maar aan de wegcode moesten houden en uit protest reed hij door de blokkade van de stewards en officials in de tegenovergestelde richting het parkoer op.

Ongelooflijk. Hopelijk krijgt hij daar een boete voor waar hij jaren voor moet werken.
Wat een idioot. :mad:

Bart
12-08-2002, 17:38
Door het wegvallen van de "Tour de Luxembourg" (t.g.v. organisatorische problemen) verdween ook een leuke rally van CVW's kalender.

Om deze leegte op te vullen zullen Chris en Rik daarom, net zoals vorig jaar, aan de start verschijnen van de Rallye d'Antibes die gereden wordt van 25 tot 27 oktober..

Antibes ligt in Frankrijk aan de Middellandse Zee ongeveer in het midden tussen Cannes en Monte Carlo.

(Bron: cvwrallysport.be)

Bart
23-10-2002, 08:46
nieuws over de Rallye d'Antibes op

http://www.cvwrallysport.be/nl/index.htm

Bart
26-10-2002, 09:47
=> live timing via http://www.patricksoft.fr/ffsa/Direct_choix.asp?meet=320&type=0

Dag 4 van het Rallye d'Antibes avontuur ...

(Het lijkt de intro van Big Brother wel...)

Na de eerste wedstrijddag staat Chris op de 8e plaats algemeen en op de 2e plaats in groep N. Hij moet de Fransman Bartolini, die nota bene in zijn achtertuin rijdt, laten voorgaan met zijn Mitsubishi Lancer Evo 6. Zijn voorsprong bedraagt 1 minuut 15 seconden.

Het verschil met Bartolini is op de achtereenvolgende proeven 25, 3, 26 en 21 seconden.

Derde in groep N is Hillier Xavier die met zijn N3 wagen 2'09" achterstand heeft op Chris.


Dag 3 van het Rallye d'Antibes avontuur ...

De enige verplichting op donderdag was de technische controle omstreeks 19u30. Chris en Rik hebben dus kunnen genieten van de omgeving zodat ze vrijdag met een fris hoofd aan de wedstrijd kunnen beginnen.


2 van het Rallye d'Antibes avontuur ...

Woensdag was voor Chris en Rik een zeer zware dag. Alle KP's van zaterdag én zondag werden verkend in een marathon die meer dan 12 uur duurde en ongeveer 500 Km lang was.

Gelukkig is het donderdag wat kalmer zodat ze zich optimaal kunnen voorbereiden voor de start op vrijdag.


Dag 1 van het Rallye d'Antibes avontuur ...

Dinsdagochtend omstreeks 7 uur is voor Chris, Rik en een aantal "Die Hard"-supporters het Antibes avontuur begonnen met een vlucht naar Nice.

Antibes ligt amper 25 kilometer van de luchthaven zodat deze middag iedereen al gezellig op een terrasje zat te genieten van een lunch met zicht op de Middellandse Zee. Tel daarbij nog een portie zon en temperaturen van rond de 25°C en je weet meteen waarom de Rallye d'Antibes zo hoog aangeschreven staat.

Een mens zou van minder depressief worden in dit schijtweer.

In de namiddag werden de KP's van vrijdag verkend. Nagenoeg alle nota's van verleden jaren bleken bruikbaar, enkel 8 km op KP 2 moest opnieuw genoteerd worden. Kleine spelbrekers in de bergen zijn de bewolking en wat mistbanken maar voor de rest verliep alles naar wens. Morgen worden de KP's van zaterdag én zondag verkend wegens het algemeen verbod op verkenningen donderdag.

(Bron: http://www.cvwrallysport.be )

Bart
26-10-2002, 21:15
Na de 2e wedstrijddag staan Van Woensel & Snaet op een 9e plaats algemeen; 2e in groep N.

=> klassement (http://www.patricksoft.fr/ffsa/clt.asp?mode=1&meet=320&type=0&code=12&f=0&g=all&categ=0)

(Bron: http://www.ffsa.org )

Bart
27-10-2002, 20:29
Geslaagde buitenlandse uitstap voor van woensel :)

Dag 6 van het Rallye d'Antibes avontuur ...

De Rallye d'Antibes zit erop. Chris werd 9e algemeen en 2e in groep N achter lokale rijder Bartolini die 3 minuten en 48 seconden sneller was.

Een volledig verslag mag je binnenkort verwachten maar we kunnen nu al zeggen dat CVW in Frankrijk een bijzondere indruk gemaakt heeft.

Travaglia won de rally en mag zich meteen, voor de eerste keer, laten kronen tot Europees kampioen.

Hij versloeg in zijn Peugeot 206 WRC de andere kanshebber voor de titel Kulig die ook met een 206 WRC (van Kronos) aan de start verscheen.

Dag 5 van het Rallye d'Antibes avontuur ...


Op het einde van de tweede wedstrijddag staat Chris nog steeds stevig op een 9e plaats algemeen, 2e groep N.

Het verschil met Bartolini op de proeven van vandaag was +8, +18, -7, +12, +14, +15, +2 en +42 seconden.

Hierdoor heeft Bartolini nu op de kop 3 minuten voorsprong op CVW.

Zondag worden nog vier KP's gereden (82 Km) dus alles is nog mogelijk maar wat ook de uitslag is de rally is al meer dan geslaagd. Je moet het maar doen: een zeer gevaarlijk parcours, slechts twee doortochten op de KP in de verkenningen en dan zo'n resultaat rijden.

Daar zet ik mijn hoge hoed voor af.

(Bron: cvwrallysport.be )

Bart
29-10-2002, 23:34
een paar sfeerfoto's en 4 mini videokes staan on line op http://www.cvwrallysport.be/pictures/2002.htm#Antibes

en een terugblik op de rally via http://www.cvwrallysport.be/nl/index.htm

Knap gedaan !

En nu maar hopen dat
1) de European Rally Challenge in 2003 doorgaat (zie ook hier (http://forum.depaddock.eu/showthread.php?s=&threadid=3298) )
2) CVW en, waarom niet, een aantal piloten uit de "colsoul stal" eraan deelnemen

Bart
02-01-2003, 14:57
Zoals elk jaar opnieuw wordt er voor de start van het nieuwe seizoen weer druk gespeculeerd over de "officiële" zitjes en andere budgettaire kwesties. Zo werd CVW's naam al genoemd in verschillende projecten die nog op stapel staan of wegens geldgebrek van het automerk al afgevoerd zijn. Maar de ervaring leert ons van niet bij de pakken te blijven zitten en dus werden er voor het komende seizoen al enkele belangrijke stappen gezet.

Met de budgetten die al vastliggen werd onderstaand programma samengesteld.

Deelname aan 1 buitenlandse rally (Mille Miglia - Italië) en 4 rally's in het Belgische Kampioenschap (Wallonie, Ieper, Luxemburg en Condroz). Aangezien nog niet alle overeenkomsten met de sponsors rond zijn kunnen hier nog wedstrijden aan toegevoegd worden, maar dat zal de toekomst nog wel duidelijk maken. Een belangrijk detail dit jaar is dat Chris aan de start zal verschijnen met een Mitsubishi Lancer Evo 6 (groep N) die gekocht werd bij Guy Colsoul Rallysport. Voor de service zal het team rond John "Choco" Van Nevel zorgen.

( Bron: cvw infomail )

Bart
22-01-2003, 21:55
Voor de fans... die blijkbaar onbestaande zijn of heel stillekes... deze maand (januari 2003) staat er een interview in Turbo Magazine mét Chris van Woensel!!

Bart
02-02-2003, 21:58
Zaterdagavond werd op de 16e Belgian Motor Show te Luik de Casques d'Or uitgereikt, zeg maar de Gouden Schoen van de rallysport.
Deze onderscheiding is een van de meest prestigieuze prijzen uit de motorsport en wordt toegekend door het publiek in verschillende categoriën.

Voor de piloten uit de Belgische Rally's ging het beeldje naar Chris Van Woensel die het haalde van Olivier Collard, Jean-Marc Gaban, René Georges en Rocco Theunissen.

Met deze prijs krijgt Chris de erkenning van de motorsportliefhebbers die hij verdiend. In het afgelopen jaar bevestigde hij immers de talenten die hem toegeschreven worden door met een standaardwagen de algemene overwinning te behalen in de "Rallye de Wallonie". Daarnaast won hij in de standaardklasse twee wedstrijden uit het Europese Kampioenschap: de "Ypres Westhoek Rally" en de "Rallye d'Antibes".

Voor het komende jaar zijn de verwachtingen zeer hoog gespannen. Een Mitsubishi Lancer Evo VI gr. N, aangekocht bij Guy Colsoul Rallysport, zal met Chris aan het stuur en Rik Snaet als co-piloot het te kloppen team worden voor de concurrentie.

De eerstvolgende wedstrijd op het programma is de Rally 1000 Miglia - ITALIË waar Chris naast de overwinning ook zal strijden voor de "Challange Trident", een beker die toegekend wordt aan de beste piloot uit drie deelnemende rally's (Ypres Westhoek Rally, Rallye d'Antibes en Rally 1000 Miglia).

( Bron: cvw infomail )

http://www.cvwrallysport.be

:applaus: :) :D

Werner333
02-02-2003, 21:59
Proficiat aan Chris. En succes in 2003.

cirole
10-02-2003, 22:11
chris zijn seizoen is begonnen met een test van de nieuwe wagen c