PDA

View Full Version : Foto's van Spa op de zandbak


Mark
23-09-2002, 22:18
Racevrienden,

Het was wederom een geslaagd weekend met mooie autosport, als toetje een flinke plensbui op zondagmiddag.........net voordat we richting huiswaarts gingen. Francorchamps heeft zo zijn nukken en grillen, is het niet het aanwezige personeel dan is het wel het weer.

Voor de verandering maar eens op zaterdag en zondag gaan kijken naar de Belcar en de FIA Sportscars. De "droge" foto's zijn genomen op zaterdag, oftwel bij de foto's van de FIA Sportscars zult u geen waterballet aantreffen.

Deze wagens kunnnen moeiteloos het gevecht aan met de formule 1 qua geluidsbelasting, heerlijk. Qua snelheid is het na Formule 1 en Formule 3000 de snelste raceklasse ter wereld. De race was dit jaar wat magertjes met maar 17 deelnemers, maar voor 2003 en verder ziet de toekomst er rooskleurig uit.Enkele van deze wagens waren ook dit jaar in actie op Le Mans, wilt u de Le Mans wagens aan het werk zien dichtbij huis dan is dit de uitgelezen mogelijkheid.

Voor het eerst op http://crash.to/zandbak echte regenfoto's, tijdens de Belcar race kregen we de eerste portie regen van die dag. Het deelnemersveld was uitmuntend deze keer met heel wat exotische deelnemers. Velen daarvan zijn terug te vinden op de zandbak. Mocht u denken dat sommige foto's wat donker zijn, denk dan niet dat het om een avondrace ging. Foto's zijn genomen op de vroege zondagmorgen om een uur of acht, wat niet weg neemt dat toch nog aardig donker was op Spa-Francorchamps.

Alle foto's weer op grootformaat, oftwel de breedte is altijd 1024 pixels. Enige nadeel is de bestandsgrootte, die schommelt zo rond de 100 kb per foto.

Met vriendelijke groet,
Mark Reijnders
http://crash.to/zandbak