PDA

View Full Version : Artikeltje in Het Nieuwsblad 24/10/2002


Bart.Vandecavey
26-10-2002, 00:44
Gelezen ;)
http://www.woestyn.com/images/Thiers.jpg

Mistery
27-10-2002, 07:46
Ik wist niet eens dat België een Formule 1 kampioenschap had ...een manche ervan...ja akkoord...maar hier geeft de betrokken journalist toch een bepaalde wending aan iets wat daardoor in een andere context komt te staan.

Neemt natuurlijk niet weg dat de "Thiers brothers" dit jaar inderdaad een goed seizoen hebben gereden, en zoals het artikel vermeld, zeer regelmatig zijn geweest, wat hun verdienste is! Laten we hopen dat het een faire strijd is voor die GTB Titel, net zoals voor de andere titels en podiumplaatsen die nog te verdelen zijn.

In het algemeen klassement, de divisie GT en de klasse GTA is er nog een felle strijd voor de derde podiumplaats tussen Wauters-Wauters en Schreurs-Thiers-Grootaers, dit voor alle drie de klassementen. Maar wat zagen we gisteren gebeuren tijdens de laatste kwalificatiesessie ? Zowel de 44 van AD (begin chronosessie) als de 41 van GLPK (einde chronosessie) werden in de muur gezet en beide wagens liepen daarbij ernstige schade op. Bij AD hadden ze gisterenavond laat de zaak reeds weer raceklaar, bij GLPK hopen ze dat tegen vandaag geklaard te krijgen. Het zou jammer zijn moest één van deze wagens niet aan de start kunnen komen door het ongeval van gisteren, want deze twee combinaties hebben het hele jaar door een "race binnen de race" gereden. Hopelijk kunnen ze nu tijdens deze Belgian Masters onder elkaar uitmaken wie met de derde plaats gaat lopen.