PDA

View Full Version : Let's Party !!!!!


karld
07-11-2002, 10:52
Let' s party!!!!!!!!!!!!


Gezien de prijsuitreiking van de Zolder Touring Cup en Sprinters Cup Zolder zullen plaatsvinden op de eerste avond van de Hasseltse Racingshow, en er bijgevolg geen afsluitende party voor beide kampioenschappen dreigde te zijn, namen enige teams contact met Circuit Zolder om alsnog een passend feest ineen te steken ter afsluiting van het mooie seizoen 2002.

Met enige goede wil en telefoongesprekken met Walter Goossens bekwamen wij gratis de beschikking over de Oto Club Chalet. Dit is het gebouw, direct na de tunnel rechts, gans achteraan. Dus niet meteen bovenop de berg rechts, maar 100 meter verder door.

Wij organiseren deze party als de verenigde Touring Teams, met de hulp van Circuit Zolder, met medeweten van onze wedstrijddirecteur Danny Dubois en zonder enig winstoogmerk. De enige bedoeling is een gezamelijk einde te breien, samen met alle Touring deelnemers, teamleden en supporters, aan seizoen 2002.

Wij krijgen de medewerking van Patrick van Promove die gratis de muziek zal verzorgen, tesamen met Danny Dubois en andere gast DJ's.

Op de zeer korte tijd die ons restte vonden wij reeds AD Sport, US Carworld Racing, E.L. Racing en RTM Racing bereid om enige vaten bier te "sponsoren" zodat we alvast enige tijd gratis kunnen van start gaan. Eens door onze gratis drank heen, zullen we aan kostprijs doorgaan tot ...............

Onze verontschuldigingen aan andere gulle gevers voor het niet raadplegen van jullie, de tijd was er niet echt, maar niet getreurd, Chris Bastiaens staat in de RTM tent ter hoogte van box 33 gereed om jullie sponsoring in dranken om te zetten.GSM 0486/247474.

Dus, zaterdag aanstaande vanaf 23.00h, Race Promotion Team Party!!!!!!!!!!!

Iedereen welkom, men vertelle het voort.


De Verenigde Touring Teams.

*edit Bart * titel even aangepast. Let's Pary?? ;)

Driesco
07-11-2002, 14:17
Heb naar dat nummer gebeld en ook een vat besteld. Voor zij die dus zin hebben, er zal veel for free kunnen gedronken worden

Ge kunt dus nu roepen; voor mij een pintjen op kosten van Traxx. Dat is een kleine beloning voor de steun die jullie ons gaven gedurende het ganse seizoen.:)

Scapa
07-11-2002, 17:26
Tof tof. Als ik op tijd terug ben van de kartrace in de JPR, ja dan euh... :D

Mark
07-11-2002, 20:11
dat is op kruipafstand van post 9 :D :D