PDA

View Full Version : een tweede "Val Hillebrand" maakt progressie........tis iemand uit Maaseik


Mark
13-11-2002, 20:17
Olivier Tielemans test F3 bij Van Amersfoort Racing
Olivier Tielemans test op 14 en 15 november een Formule 3 van Van Amersfoort Racing op Hockenheim. De 18-jarige Nederlandse coureur, woonachtig in het Belgische Maaseik, maakt een stormachtige start van zijn racecarrière door. Begin dit seizoen debuteerde de voormalige karter immers in de autosport, toen hij deelnam aan de Formule Renault Monza in Italië. Later dit seizoen stapte hij over naar het EK Formule Renault 2000.
De F3-test is bedoeld om te kijken of Olivier al klaar is voor een overstap naar deze klasse. Mochten Frits van Amersfoort en de jonge coureur merken dat Olivier beter eerst meer ervaring in een iets lager gepositioneerde raceklasse kan opdoen, dan zal Olivier volgend seizoen in de Formule Renault 2000 uitkomen. Dit kan mogelijk onder de vlag van Van Amersfoort Racing. http://www.racingonline.nl/cms/show2.php?categorie=26

Geloof dat het een kennis van Alain was? Of van de Pa van Alain?

Alain
14-11-2002, 14:48
Eerder van onze pa.
Ik heb hem bezig gezien en geloof er niet echt in. Die jongen rijdt absoluut niet slecht maar om het tot op het allerhoogste niveau te schoppen...nee, dat zie ik niet gebeuren.
Time will tell!