PDA

View Full Version : Licensies 2003


MAK
23-12-2002, 23:37
Een licensie gaat altijd gepaard met het nodige papierwerk en een bezoek aan de dokter.
Om deze zaken te vergemakkelijken organiseert de MAK op 23 Januari een avond waarbij je alle papieren kan invullen in het clublokaal "Taverne Normandie" in Zemst bij Mechelen.
Er zal tevens een dokter aanwezig zijn, zodat je alle formaliteiten in 1 keer kan afhandelen.
Tot dan.

Driesco
24-12-2002, 03:21
Ik zal proberen aanwezig te zijn maar zoals jullie weten komen wij dan net af van Egypte betreffende Parijs Dakar.
Spijtig toch, data was doorgegeven en enkele leden van MAK zitten daar. We zullen ons best doen maar kan niks beloven.

Mistery
24-12-2002, 07:42
Driesco,

Gisteren zijn de VOORLOPIGE vluchtgegevens binnengekomen, en het ziet er naar uit dat we niet voor 21u30 zullen landen in Zaventem...Let wel, deze gegevens zijn nog niet definitief, zodra dat zo is, ontvangt iedereen de gegevens per mail, fax of posy.

MAK
13-01-2003, 18:27
Beste MAKkers,

Wij nodigen u uit op donderdag 23 januari en/of op donderdag 06 februari eerstkomend voor onze jaarlijkse administratie-avonden, die zullen doorgaan in ons clublokaal "Normandie", Hoogstraat 27 te Zemst, telkens vanaf 20.00 uur.

Op het progamma staat voor elk wat wils :

Clubonbekenden worden in een gemoedelijke sfeer opgevangen, wegwijs gemaakt in het reilen en zeilen binnen de vereniging, en de mogelijkheid geboden onmiddelijk in te schrijven voor een lidmaatschap.

Voor de licentiehouders begint hier het volgende autosportseizoen, met het invullen van de benodigde vergunningsaanvragen, het afhalen van het "DRIVER'S BOOK 2003" (beter bekend als den 'bijbel'), en het doktersbezoek...

Wij leveren de juiste verplichte documenten, en een door de bevoegde instanties erkend geneesheer houdt consultatie in een belendend pand. Zo gaan alle plichtplegingen in één moeite door.

Wij benadrukken echter met klem, dat de gezamenlijke inspanningen van de geneesheer en het bestuur van onze renstal, om op lokatie een discreet kabinet in te richten en alzo de administratieve geplogenheden te groeperen, in géén geval in conflict mogen komen met de ethische waardigheid en de ernst van het beroep van onze geneesheer. Het betreft dus zeker een volwaardige consultatie, wordt ook zo verrekend, en vergt van ons een goede coördinatie en tijdsindeling.

Gelieve dus even per mail of telefonisch te bevestigen op welke van beide dagen je aanwezig zal zijn, dan kan alles in sereniteit geregeld worden. Vergeet ook niet een paar pasfoto's en eventueel een palmares met je resultaten van vorig jaar mee te brengen...

Liefhebbers van oldtimers en de evenementen errond, kunnen ook dit jaar weer bij de celverantwoordelijken van onze afdeling Historic Car Club ( HCC ) terecht voor verlenging van hun lidmaatschap en/of uiterst voordelige verzekering.

We herhalen :

wie ? Iedereen die zich aangetrokken voelt tot actieve autosport

wat ? MAK administratie- en inschrijvingsavonden 2003

wanneer ? - donderdag 23 januari 2003, 20.00 uur

- donderdag 06 februari 2003, 20.00 uur

waarom ? Info, inschrijving, vergunning, doktersbezoek, kalenders, kampioenschappen, kennismaking, organigram, enz.

waar ? Taverne Normandie - Hoogstraat 27 - 1980 Zemst

Wij rekenen op uw aanwezigheid, en verblijven, steeds tot uw dienst voor bijkomende inlichtingen, met sportieve groeten.

Het MAK-bestuur

mak-secretariaat@pandora.be

Driesco
13-01-2003, 20:23
Ik zal er zijn op 6 februari.

Gelieve voor mij en Chris een Duo B klaar te maken.

Alvast bedankt voor de 2de datum in te voeren.

Dries

Maarten
13-01-2003, 20:31
ik kom den 23ste langs met ons vader en broer normaal gezien