PDA

View Full Version : Donderdag 26 juli, vrije-trainings-dag


Rrubinio
27-07-2001, 01:44
Donderdag 26 juli, vrije-trainings-dag
Zolder in de baan van de NAV en de 24 uren van over de taalgrens. De Nederlandse invasie begon reeds in de voormiddag. Door dat er ook behoorlijk wat motoren (89) aanwezig waren, was het zelfs zoeken om een goed plaatsje in de paddock. Ben Mets, Berend Gesmar, Oscar Middeldorp, Michel Schaap en Sandra van der Sloot, of beter “Alfa’s” genoeg. Van het zelfde team tufte ook Carlijn Bergsma met haar Yaris rond. Jan Jacobs (BMW), Michel Shaay (Saxo) waren de einzelgängers. Terwijl Ho-Pin-Tong en Jaap Van Lagen (Formule Ford) als een tweeling over het circuit geleden. Helaas werden zij regelmatig eens onder de voeten gereden door het Duits trio F.Gropengieber, C. Hennig en J.K. Holzappel met hun Formule Köning. Eén Formule Renault en één echte formule 3000 maakte de formule klasse
En nu wat nieuws voor de 24 uur fanaten, ex-F1 rijder Eric Van de Poele en Bas Leinders vormen samen met ex-F1 piloot Emanuele Naspetti een dream team en besturen een Ferrari 550 Maranello. De mooiste wagen uit het peloton. Het staat zo goed als vast dat Vanina Ickx zal deelnemen met een Freisinger Porsche. En welke deelnemers aan deze etmaalrace waren er vandaag aanwezig ?. Wouters-Schreurs- Vanierschot met een gehuurde Porsche van First Motorsport, Herreman-Herreman-Dujardyn met een door RTM gehuurde Porsche.enz.. Andy Jaenen reed zelfs enkele top tijden met de Audi TT. Terwijl Penders-Goossens (Porsche) en Sijthoff-Sijthoff (BMW) duidelijk aan hun afstelling aan het sleutelen waren . Verder was er nog Pierre Sevrin - André Mulhenbruch - Philip Jacobs - Kelly Jamers ( Clio), Martens-Schreurs (Porsche), Reik Kleinherbens-Christian Behling (BMW), Christian Houbben – René Nulens – Melissa Debackere (Yaris)
Zo dat was het, volgende week GEEN “donderdag-vrije-training-dag“ verslag. Als het wat mee zit, een kort relaas van de nachttraining in Francorchamps ??.

Werner333
27-07-2001, 22:13
WOW Van de Poele, Leinders en Naspetti met de 550 Maranello.
BANGELIJK!!!!

Mark
27-07-2001, 23:59
De 8e maand van het jaar gaat een schone worden...........

2 x 24 uur, NAV........smullen

greetz
Mark R

welke F3000, eentje uit het FIA of uit het italiaans/europees kampioenschap. Daar rijdt trouwens Ferrari's nieuwste testpiloot in mee. Felippe Massa!
:p :p :p :p :p :p

Rrubinio
30-07-2001, 23:07
Het ging hier om een wagen uit het Italiaan-Europees Kampioenschap. Het was een volledig zwarte wagen, zonder belettering en -of naam van piloot. En ik denk dat ze uitsluitend banden aan het testen waren.
Groetjes