PDA

View Full Version : Corvette Stingray '68 custom + Zakspeed AMG C Klasse


Guido
29-03-2003, 01:12
Hoi,

Zoals jullie allicht al weten, zijn er ook "plekkers" wereldwijd die al eens foto's en verslagen binnensturen over kits voor op mijn site "Automotomover (http://users.skynet.be/automotomover)". De site staat dan ook open voor alles en iedereen die auto's of moto's plekken, maar die geen tijd, zin of niet voldoende kits hebben om zelf een sitje te beginnen.

Zo is er bijvoorbeeld ene Chris Magsino van de Fillipijnen die mij al eens iets stuurt met de vraag het te posten, wat ik dan ook doe uiteraard. Gisteren heeft hij me volgende foto's toegestuurd en ik dacht dat het wel de moeite loonde om ze ook hier eens te tonen. (deze foto's waren eerder al op Automotiveforums te zien, maar voor diegene die daar niet zo vaak komen, hier de exemplaren)

Enjoy! :D

Corvette Stingray
http://users.skynet.be/automotomover/kit%20descriptions/road/stingray/stingray6.jpg

Zakspeed AMG C Klasse
http://users.skynet.be/automotomover/kit%20descriptions/road/zakspeed-c/zakspeed-c1.jpg

Ook nu weer, meer foto's en info op Automotomover (http://users.skynet.be/automotomover)

HHugo
29-03-2003, 13:40
Ik heb de laatste week nogal wat moeite om binnen te raken op het automotive forum. Ik krijg iedere keer een of andere time-out fout...

Sennake
29-03-2003, 15:24
Ik ook. Prachtige modellen trouwens, alhoewel "American Muscle Cars" niet zo mijn ding is...

Guido
29-03-2003, 22:52
Probleem bij Af situeert zich rond DNS servers of zoiets. Blijkbaar als het hun URL veranderen, Niet de URL maar het DNS adres je weet wel 190.11.11.11 of zoiets van die strekking - de code die onder URL zit, dan duurt het even vooraleer alle DNS servers dit opgepikt hebben. Ik heb er thuis ook last van. Op het werk dan weer niet, omdat die verbonden is met een DNS in de VS allicht. Afwachten dus. Normaal moet zoiets tussen de 48 en 72 uur opgelost zijn.