PDA

View Full Version : paasmaandag 21 april - Paasraces Zandvoort


Bart
29-03-2003, 23:15
Alle info kan je hier (http://www.circuit-zandvoort.nl/evenementen/2003/paasraces/index.asp) vinden. Mijn routeplanner routenet.nl vertelt mij dat dit op 189 km / 1u57 van Antwerpen ligt.

Wie heeft zin om mee te gaan?

Mark
03-04-2003, 17:27
nou met de verwachte paasdrukte zal dat wel een uurtje meer worden. Veel duitsers daar :D

Maaruh, wie gaat kan wel een B6 Stealth zien...................

Mooie start Dutch Supercar Challenge (vervolg)
Boven verwachting snel was de inschrijving overtekend en ook voor de rest van het seizoen ziet het goed uit met zelfs voor de volgende race op Spa in Mei als 68 deelnemers.

Er is een goede verdeling tussen de drie divisies met 13 deelnemers in de GT waaronder 4 Porsches GT3 RS, twee Marcossen, een Ferrari Modena, een Stealth en drie ex-STW auto’s waarvan er twee uit Engeland over komen en twee bijzondere Alfa’s



Ook de twee andere divisies zijn goed gevuld met respectievelijk 17 deelnemers in de Supersport en 21 in de Sport waaronder een aantal Cup Marcossen, veel verschillende modellen BMW’s en een groot aantal Clio’s.

Tijdens de Paasraces zullen er twee races verreden worden voor het kampioenschap, een race op zaterdag en een tweede race op paasmaandag. De beide races duren 45 minuten waarin een pitstop verplicht is zodat in sommige gevallen van rijder gewisseld kan worden.

www.autosport.nl