PDA

View Full Version : Speedlovers.com online vanaf 1 mei


Driesco
16-04-2003, 21:26
Na maanden brainstormen en heel hard werken kunnen we de mensen van Depaddock in primeur onze nieuwste shop voorstellen. Niet minder dan 28.000 verschillende artikelen zullen vanaf 1 mei te koop te vinden zijn op de nieuwe site. Maandelijks zullen er nieuwe produkten toegevoegd worden alsook de allerlaatste snufjes voor race & tuning.
Heb je als club of vereniging iets te koop aan te bieden dat binnen het kader valt van de online shop dan kan je best contact opnemen via PM.
Natuurlijk kan je er ook alle technische data vinden van hoe je zoiets plaatst of welke maat je moet nemen van bv een autostoel.

In de eerste fase komen de courante zaken aan bod. Volgende week alle stickers die je in België maar kan verkrijgen. Op maat en in kleur, meer dan 2500 designs. Eind juni zal je alle technische onerdelen van wagens kunnen aanschaffen. In juni komen er de timings bij van Chrono's samen met alle produkten van Arai en Easypark ( achteruitrijcencoren ). Augustus komen de velgen en de banden aan bod. September is de tuningmaand. En oktober is carkit en gsm maand. Nog maanden werk dus maar we starten voor de autosportliefhebbers op 1 mei met alle produkten van Sabelt.

5% korting indien betaling bij bestelling
Gratis levering vanaf 125 €

Elke maand voorzien wij ook een promostunt waarbij we 50 artikelen verkopen aan een belachelijke prijs. Vanaf 1 mei kunnen jullie zich registreren, op 8 mei de eerste promostunt. Voor zij die nog koude handen moesten hebben tijdens het karten, wacht nog eventjes voor de aanschaf.

Weet ook dat je bij elke aankoop 7 dagen tijd krijgt om je produkt te keuren. Niet tevreden, in de originele verpakking terugsturen en klaar is kees. Wij storten dan binnen de 30 dagen de gelden terug op uw rekening.

Verdere info kan je vanaf 1 mei op de site vinden.

Voor zij die altijd moesten zoeken waar ze toch dat speciale gerief konden kopen : www.speedlovers.com

Open vanaf 1 mei 2003

Driesco
29-04-2003, 01:15
We houden jullie er aan om jullie op de hoogte te houden wat betreft onze shop. Het zal 5 mei worden, zodat we tijdens onze vrije dagen nog even kunnen doorwerken. Nu zijn we bezig met het grafische van de site, de boekhouder is bezig met de algemene verkoopsvoorwaarden. Produkten van Sabelt kan je reeds bekijken op de site, je registreren kan ook al. Zo kunnen we in tussentijd ook even checken of alles wel degelijk werkt.

Om kopers aan te trekken hebben we elke maand een koopje. Deze maand geeft Sabelt ons de mogelijkheid om 100 helmzakken van de hand te doen tegen een wel erg mooie prijs.
De kleur is zwart en omvat verschillende vakjes om extra zaken in op te bergen. Prijs is 40 euro incl. BTW + 12.5 euro verzending indien je hem thuis geleverd wil hebben. Normale prijs bij Sabelt is 62 euro. Voor zij die ons kennen brengen we deze wel mee naar de kartings of circuit, zodat je de verzending alvast niet hoeft te betalen. Bestellen kan je echter enkel via de site, niet via mij of andere personen.
Momenteel gaan de stickers in de site, 22.000 motoprodukten liggen klaar om ingeput te worden.

Je eigen sticker online laten maken zal kunnen vanaf 20 mei.

www.speedlovers.com