PDA

View Full Version : Wat biedt Rally Action u volgende week aan ???


Eric Dupain
25-05-2003, 11:09
Vanaf deze week gaan we wekelijks proberen om via dit forum te melden wat jullie kunnen verwachten op de site www.rally-action.com

Volgend weekend wordt de rally van Polen gereden, de vierde rally tellend voor het EK rally. We kunnen opnieuw een duel verwachten tussen Miguel Campos en Bruno Thiry. Voorbeschouwing, wedstrijdinfo, resultaten en foto's mag je verwachten vanaf donderdag. :D

Verder is er ook in eigen land de Seizoensrally met oa Patrick Snijers. :)

Rally's die we volgen in het buitenland :
- Rally di San Marino (EK coef 10 + Italiaans kampioenschap)
- Ascot Park rally of Southland (Nieuw-zeeland)

Ook zullen we beginnen op te bouwen naar de volgende WK rally, de rally van Griekenland die gereden wordt van 6 tot 8 juni.

Tot volgende week.

;)

Sennake
25-05-2003, 11:12
En natuurlijk : welkom op ons forum, Eric ;)

Eric Dupain
25-05-2003, 11:20
Tja, het moest er eens van komen hè. En waarom dan nog langer wachten ? Op het Belcar en F1 forum zal je me ook regelmatig zien met de info over de stukken die we brengen voor een F1 uitzending.

Sennake
25-05-2003, 13:21
We kijken er al naar uit :)

Eric Dupain
02-06-2003, 19:13
Ook deze week een boel autosport op www.rally-action.com.

Dit zijn de wedstrijden die we volgen en wat je er mag van verwachten :

- Acropolis rally : dinsdag en woensdag nog previews van onder andere Citroën en Ford. Donderdag shakedown reports van de teams alsook foto's van Willy Weyens. Vanaf vrijdag resultaten, commentaren, hot news en foto's van Willy Weyens.

- FIA cross country kampioenschap : wedstrijd Orphi de Maroc. Resultaten en commentaren.

- Asian Pacific kampioenschap : resultaten van de rally van New Caledonië.

- USA pro rally championship : resultaten en commentaren van de Susquehannock trail rally.

Voila , dat is het zo'n beetje.

Wie wil kan zich inschrijven voor de newsletter. Het is gratis en je wordt onmiddellijk van het belangrijkste nieuws persoonlijk op de hoogte gebracht.

Eric Dupain
11-06-2003, 22:50
Ik weet niet of dat hier mag, en of ik bij de site updates moet zijn maar ik heb just op www.rally-action.com de drie mogelijke layouts gezet van de wagen van Patrick Snijers en John Muth. Beiden starten dit jaar met een Subaru Impreza WRC 2002. De layout is klaar, ... nu afwachten welke het definitief gaat worden.

Op donderdag en vrijdag, morgen en overmorgen dus, gaan Patrick en John de wagen voor het eerst aan de tand voelen in Frankrijk, in de buurt van Arras.

Patrick viert dit jaar ook zijn 25 jarig jubileum. op rally action tref je ook een foto impressie aan van Snijers door de jaren heen in Ieper. Veel plezier !!!

/*verplaatst naar site updates... hier staat een iets langere uitleg over het waarom (http://forum.depaddock.eu/showthread.php?s=&postid=60975#post60975) mvg, Bart, moderator @ depaddock.eu */

Eric Dupain
13-06-2003, 22:46
Nieuwe foto's van Bulgarije en wedstrijdverslag dag 1 nu online op www.rally-action.com !

Eric Dupain
24-06-2003, 19:01
Vanaf vandaag hebben we op www.rally-action.com een kleine special over toch wel de belangrijkste rally van België, de Belgium Ypres Westhoek Rally.

Je vindt er vooral foto reportages van de wedstrijd van vorig jaar, een special over de winnaar van vorig jaar Bruno Thiry ... maar ook plaatjes uit de oude doos.

Zo hebben we een special van Robert Droogmans, Patrick Snijers en Freddy Loix. Dit trio wist ieder vier keer de wedstrijd te winnen.