PDA

View Full Version : Koopjeshoek


Flitser
10-06-2003, 13:56
Kan altijd handig zijn om te weten dacht ik zo:

Maxkarting.be - Kartgrid.be tweedehandspagina.

Andermaal bundelen Maxkarting en Kartgrid de krachten en bieden de bezoekers deze gratis service aan. Ben je op zoek naar een tweedehands kartmateriaal dan kan je hier voortaan terecht met je vragen. En natuurlijk kan je hier eveneens je tweedehands materiaal kwijt. Het kost helemaal niets, zolang je je maar aan de volgende regels houdt.

Om een advertentie te kunnen plaatsen ben je verplicht te registreren. De door u verstrekte gegevens worden enkel gebruikt om misbruiken te voorkomen. Ze worden niet doorgegeven aan derden noch voor enig ander doeleinde gebruikt. Wij respecteren met veel plezier uw privacy. Je persoonlijke gegevens kan je ten allen tijde aanpassen.

Je mag maximaal 5 advertenties plaatsen.

De looptijd van de advertentie kan je instellen tussen 2 weken en 4 maanden. Nadat deze looptijd is verstreken kan jij als eigenaar de verstreken advertentie opnieuw plaatsen. Op die manier houden we de zaken hier een beetje up to date.

Je kan zelf een foto toevoegen. Deze foto's mogen maximaal 60 Kb groot zijn en kunnen zowel gif- als jpg-bestanden zijn. Gelieve rekening te houden met de afmetingen van de foto's. Voor een goed overzicht maak je de foto's best niet groter dan 480x250 pixels.

KLIK HIER (http://www.maxkarting.be/advs/body.shtml)