PDA

View Full Version : Inschrijvingen voor de liga..


vrDennis
06-09-2001, 22:39
>>>> Groot nieuws. <<<<

Het is eindelijk zover. Het 1é seizoen van TVRL zit er aan te komen. Natuurlijk is nog niet alles af, er zijn nog enkele vraagtekens omtrent de server maar wij zullen daar onmiddelijk aan gaan werken wanneer wij weten hoe groot de belangstelling is. Zoals het er nu uitziet wordt de race op woensdag avond verreden. De rijd, waarschijnlijk half 9. Natuurlijk komt deze tijd niet iedereen goed van pas maarja, je zal toch helaas ergens een streep moeten trekken. Wanneer je niet kan probeer dan wellicht wel te kunnen - erg voor de handliggend :) -.

Jullie kunnen nu dus bijna alles lezen op www.25mb.nl/gpl . Ook daar kunnen jullie je inschrijven en de regels lezen. Vele delen zijn nog niet compleet zoals het gedeelte bij de rijders. Dat komt omdat zich nog niemand heeft aangemeld.

Dus kom en schrijf je in op www.25mb.nl/gpl
Wij kijken uit naar een groot deelnemers veld en wellicht specatulaire race's..

============================================

Groeten van Mario en Dennis..

Mario
07-09-2001, 09:55
Ik zou nogmaals een oproep willen lanceren aan de mensen die wensen mee te doen: het tijdstip van de races ligt nog niet helemaal vast, maar we hebben wel jullie medewerking nodig als we zoveel mogelijk mensen willen tevreden stellen.

Daarom, mail naar grandprixlegends@hotmail.com om ons te laten weten wanneer je absoluut niet kan. Het is voor jullie eigen bestwil :D. Dit bericht is uiteraard bestemd voor diegenen die nog geen mail stuurden, de anderen danken we hierbij voor hun medewerking :).

O ja, teams mogen uiteraard al gevormd worden. Iemand belangstelling voor een plaatsje in het BRoMvlieg-team ?

Tot slot nog een opmerking: tot nu toe was alles vrijblijvend, maar we gaan ervan uit dat mensen die het inschrijvingsformulier invullen en opsturen wel degelijk een soort van verbintenis aangaan en dat dit van hunnentwege een engagement is om mee te doen. Denk dus twee keer na als je nog niet zeker bent.