PDA

View Full Version : Gratis VIP tickets voor Race Promotion Night


Driesco
09-10-2003, 18:33
Win hier je gratis VIP ticket voor de Touring Cup Race Promotion Night op zaterdag 8 november ! Wat hoef je ervoor te doen ? Registreer je op de site www.speedlovers.com en bestel ten minste 2 inkomtickets via de site voor een totale waarde van 5 euro voor 2 tickets.


Alle geregistreerde kopers zullen een brief ontvangen met daarin een prijsvraag. Ook op de site zal de prijsvraag te lezen zijn. Zij die de oplossing van de vraag het dichtst benaderen bij het afsluiten van de wedstrijd op 25 oktober 2003 zullen de VIP tickets winnen. Wij hebben 2 x 2 VIP tickets ter uwer beschikking.


Wat kan je zoal verwachten :


Wij ontvangen u op zaterdag 8 november rond 08.00 in Mezzanine 3 op circuit Zolder. Daar zullen wij u voorstellen aan het team en de piloten waarna wij u een fotosessie aanbieden in onze wagen. Vanuit de mezzanine of de box kan u de start bijwonen vanop de eerste rij waarna u deel kan nemen aan het broodjesbuffet. Tijdens de dag zijn alle dranken uiteraard ter uwer beschikking in de Mezzanine. Tijdens de race ( vanaf 18.00 ) zullen wij onze walking diner openen voor gasten, VIP’s en genodigden. Ook daar bent u van harte welkom. Is dit allemaal nog niet genoeg dan zakken we daarna samen af naar de prijsuitrijking van de Touring Cup en de daarna bijhorende fuif.


Zeg nu zelf : een mooier pakket kan je niet verdienen door enkel je eigen inkomkaarten aan 50% korting te kopen via deze site.


Zij die er nog zijn toe gekomen zich te registreren, doe het nog vandaag, de voordelen om gratis lid te zijn van de speedlovers.com familie zullen de komende maanden nog flink aangedikt worden.

Dries Heyman

Speedlovers.com

Driesco
09-10-2003, 18:38
Wat kosten 2 inkomkaarten op de site www.speedlovers.com indien je deze via de site naar je laat opsturen en indien je deze zal betalen via overschrijving.

Jullie mogen de antwoorden hier plaatsen.
In geval van meerdere juiste inzendigen zal diegene die de schiftingsvraag zo juist mogelijk kanbeantwoorden winnen.

De schiftingsvraag :

Hoeveel ronden heeft de BRI Clio gedurende seizoen 2003 op Circuit Zolder reeds gereden ?

Met vriendelijke groet

Dries Heyman

Driesco
15-10-2003, 07:28
2 personen die in onze Mezzanine willen instaan voor het openhouden van de bar op zaterdag 8 november tussen 10.00 en 22.00.

Gratis kaarten + eten als return.

GM RACING
30-10-2003, 16:11
Beste Dries,
Off-topic.....maar wist niet waar anders dit te mailen...
Kaarten ontvangen donderdag met DHL, dank.
Morgen heb ik de ondankbare taak verschillende wijnen te proeven voor onze
gezamelijke catering, ik kijk er al naar uit naar de flinke hoofdpijn achteraf!
Doei
Luc :D