PDA

View Full Version : Philips - Van Delm - Moonens in 12 Uren van Francorchamps !


ydg
10-05-2004, 16:37
Momenteel op een derde plaats in de zwaarste klasse van de Belgian Touring Car Series ( BTCS ), ging Patrick Philips binnen het Belcargebeuren op zoek naar twee enthousiaste piloten om hem volgend weekend bij te staan tijdens de 12 Uren van Francorchamps.

Binnen de Nationale Autorenstal MAK werden Peter Van Delm en Werner Moonens graag bereid gevonden, om hun grote ervaring met krachtige bolides in uithoudingswedstrijden te bundelen.

Gezien de Porsche 993 RS uit een vorige generatie stamt, de 3800 cc-motor een beetje gulzig is, en de bandenwissels door vijf bouten per velg vertraagd worden, is de strategie eenvoudig : strak en zuiver temporijden moeten goedmaken wat er in de stands verloren gaat. Door het systeem van halve punten na 3 en 6 uur zullen we trachten in de eerste helft van de wedstrijd vooraan mee te draaien, om de laatste 6 uur vol te maken voor de dubbele punten.

Van start tot finish wordt het volledige team in topconditie gehouden door één van onze commerciële partners, die hun professionele relaxatiebus ter beschikking stellen van de organisatie. Door middel van een intensieve, 20 minuten durende therapie met aangepast licht, rustgevende muziek, heerlijke aroma’s en een volautomatische massagestoel ontspannen lichaam en geest, en wordt een rustperiode van vele uren geëvenaard.

Behalve voor het MAK - PHILIPS - team van wagen nummer 56 zullen de mensen van The Relax Company tegen een kostenvergoedende bijdrage hun kennis ook aan andere teams en medewerkers ter beschikking stellen, en wanneer niet helemáál volgeboekt, ook aan het grote publiek.


Yves De Groote - www.dealsforwheels.org - 0476 82.64.70