PDA

View Full Version : Wedstrijdverslag ZTC race 4 MSE


mse
14-08-2004, 20:12
Zolder Touringcup 14 Augustus 2004
Podiumplaats voor JO

De 4de wedstrijd van de ZTC heeft Peter Beckers en Marc Van Manshoven een mooie 3de plaats in de klasse opgelevert. Dit podium in klasse 2 wordt opgedragen aan wijle Johan Bullens. Het podium werd dan ook aangevuld met de zoon van Johan om het trio te vervolledigen.

De ochtendtraining leverde voor Peter en Marc een mooie 7de plaats op die Peter bij start al vlug kon verbeteren naar de 5de plaats. Maar het tempo dat Peter aanvangkelijk zichzelf oplegde bleek iets teveel gevraagd voor de wagen.
Ritme laten zakken was de enige oplossing om zonder problemen verder te kunnen. Na 1h20 werd Peter afgelost door Marc. Peter"... amaai jong warm warm, het is echt werken in de wagen en bij deze zinderende hitte is dat geen 2 uur vol te houden."
Marc zat al vrij vlug in het goede ritme en de teamleiding besliste om op een 3 stop strategie over te gaan.
Op karakter en doorzettingsvermogen brengt Marc de BMW over de finisch op een verdiende 3de plaats in hun klasse. Marc" ik ben zeer tevreden met dit resultaat. Het was afzien maar ter nagedachtenis van Johan is dit een prachtig resultaat.

Jef en Bart Van Samang, penalisatie db, technische stop, "stop en go" voor het negeren gele vlag (al dan niet onterecht)en de wissel, totaal dus 4 stop die er voor zorgen dat een remonte van plaats 32 naar plaats 8 een resultaat is waar de Marcosboys tevreden mee moeten zijn.