PDA

View Full Version : Persbericht Circuit Zolder: Belcar Masters/inleiding


P De Sonville
13-10-2004, 16:06
De laatste rechte lijn

Ondanks het feit dat de grootste hoofdvogels reeds zijn afgeschoten, valt er komend weekend tijdens de seizoensafsluiter nog héél wat te beleven. Bepaalde titels en ereplaatsen dienen immers nog te worden toegekend.

Voor de overwinning tijdens deze laatste ontmoeting wordt de Nederlandse Viper van David Hart terug vooraan verwacht na de mooie demonstratie tijdens het Racing Festival in Francorchamps. Zonder uiteraard de andere Vipers en de SRT-Corvette te vergeten. Na vijf poles op zes wedstrijden bewees Marc Goossens dat de Corvette de snelste bolide is van het Belcarpeloton. Dit werd tot hiertoe echter nog niet vertaald in een overwinning. Het zou dan uiteraard voor de ganse SRT-crew en het duo Goossens/Lamot héél mooi zijn het seizoen in schoonheid te kunnen afsluiten met een plaats op het hoogste ereschavot. In ieder geval staat het ronderecord op Circuit Zolder betreffende het Belcargebeuren nog steeds op naam van Marc Goossens en diens Corvette. En de Limburgse omloop ligt de Amerikaanse krachtpatser zéér goed.
Of misschien zorgt de Porsche biturbo-armada van PSI, AD Sport en RTM nog voor een ultiem slotoffensief. Laten we hierbij vooral niet vergeten dat het PSI-duo Vosse/Bouvy dit jaar tijdens de Belcar&World Series op Circuit Zolder het eerste team was dat de Viper-hegemonie doorbrak sinds het Racing Festival anno 2001.