PDA

View Full Version : MSE raceverslag Belcar Masters


mse
17-10-2004, 20:14
Pechweekend succesvol afgerond !

Domiek Parret. "wij MSE zijn zeer tevreden met het resultaat van beide wagens. Zaterdag hadden we bijna beslist niet te starten gezien de schade aan de mondeo. Samen met de hele ploeg hebben we de ganse nacht doorgewerkt. laat dit een overwinning zijn voor de mekaniekers. De 3de plaats tourisme, 17de algemeen voor de Mondeo en voor Kurt en Serge een derde plaats TB en 24ste algemeen is bijgevolg een mooi resultaat.

Het wedstrijdverloop had ons nochthans het beste doen vermoeden. Vanuit de pitlane kon Marc al zeer vlug een plaats in de top 20 bemachtigen. Stelselmatig een plaats opschuiven met op een gegeven moment een confortabele 1ste plaats tourisme, 13 algemeen.
Door de wedstrijdsituatie werd de stop en wissel correct gepland maar net toen kwam de safety-car de baan op en verloren we een halve ronde en de leiderplaats in tourisme. Erger nog na enkele ronde kreeg Peter Van Delm volgens ons een onterechte "stop and go" voor speeding in de pitlane. Dataloging in de wagen gaf exact 52 kmh aan ! Een spijtig voorval want hierdoor verspeelden we ook onze 3de plaats in het eindklassement met amper 1 puntje verschil op nr.3

Niet vergeten dat de BMW ook een beker in de wacht sleepte door een solide race plaats 3 weg te kapen. In het algemeen klassement TB schuiven zij hierdoor ook 2 plaatsen op. Kurt en Serge zijn zeer tevreden met dit resultaat. Kurt ... het is mooi om een seizoen af te sluiten met een podiumplaats TB. Algemeen tourisme eindigen we 6de.
MSE Pers