PDA

View Full Version : Donderdag 8 november, vrije-trainings-dag


Rrubinio
09-11-2001, 02:43
donderdag 8 november, vrije-trainings-dag
Door de wind, door de regen enz……….
5 motoren in de voormiddag, en een 20 tal wagens na 13 uur trotseerde de strakke westzuidwestenwind en de talrijke regenbuien. Bij de wagens viel vooral op dat er zeer weinig 2Pktjes (6 stuks) waren opgedaagd. Toch opmerkelijk daar deze zaterdag hun finale race rijden. Nog een eigenaardigheid was de fluor oranje Porsche van CSL, door de kleur waarschijnlijk met het blote oog van op de maan zichtbaar. Maar wie bestuurde deze brandweerwagen Porsche eigenlijk?, onze kleine blonde Corsa Team piloot Jozef Van Samang. De echte onder ons weten ook wel dat Van Samang ook in de Belcar actief was en dit met een CSL BMW M3 E36. Maar vandaag viel hij op als nooit te voor.De twee piloten van de onfortuinlijke formule wagentjes moeten toch wel met bijna de ellebogen in het water gezeten hebben. Ofwel parkeerde ze die dingen in het grind, of ze stonden ergens met technisch defect aan de rand van de piste in de stromende regen. Je zou door minder het hoofd verliezen, eentje wilde zich zelfs terug naar de boxen laten slepen met beide handen aan de trekkoord. (Als je weet dat bij een formulewagen de sleepkabel boven en achter het hoofd van de piloot bevestigd wordt en deze normaal met één hand de kabel gespannen houd om te voorkomen dat men tijdens het rijden op hem euthanasie pleegt). Het attente interventieteam probeerde in alle talen de piloot duidelijk te maken dat je op zijn minst één hand nodig heb voor aan het stuur !!!.
Dit beloofd voor volgend seizoen. :frusty:
Alé tot donderdag.
PS: Vraagje aan Anthony Kumpen, wie reed er vandaag met de Biturbo Porsche nr. 2 van GLPK ??. Rode helm, en NOOIT op de ideale lijn !!.

wilmai
09-11-2001, 10:00
Rrubinio,

Een kleine rechtzetting, Jozef Van Samang piloot bij CSL, is de vader van Bart Van Samang de kleine blonde op de Corsa van Corsa Racing.

Jef, zoals in de volksmond gezegd, had me vorige week reeds verteld dat hij met iets speciaal bezig was. Dat orange zal goed bij hem passen.

Greetz
wilmai
www.corsa-racing.be

Bart.Vandecavey
09-11-2001, 10:13
Die afschuwelijk lelijke Porsche was een oude AD-wagen. De Active-racing wagen was er ook maar had wat problemen met olieverlies wat leide tot het groot aantal mensen die van de baan gingen. Bij GLPK heeft vooral Patrick Schreurs gereden. Wij waren er ook met de sponsors. Door dit oliespoor heeft de wagen toch enkele keren rond gestaan. Belangrijker is wat er 's avonds bij GLPK beslist is op de vergadering.

Die Formule-wagentjes waren wel ferm door aan het rijden (volgens Hans).

Welke wagens waren er nog:
- Een Opel Manta (vol met deuken): grindbak
- Een BMW Z3 M-coupé (baanmodel met rolkooi)
- Een Honda Integra-R
- De Clio van Van Bellingen + de BMW 320STW
- Een Clio van Doens Doens (of zoiets)
- Een oude Opel Kadet
- ...

Rrubinio
09-11-2001, 23:59
Die Formule-wagentjes waren wel ferm door aan het rijden (volgens Hans).
Na een TD werd er soms ? ferm ? gereden, waarschijnlijk tot in de grindbak.
Welke wagens waren er nog:
De Clio was van Boelen-Boelen
De Yaris van Steve Van Bellingen
Porsche nr 2 van GLPK
Porsche nr 26 van Russell Racing
Porsche nr 33 met olielek van Active Racing .
BMW nr 92 van GS-Motorsport.
Een wit-rode 4 deurs BMW 3reeks ???????
6 2PKtjes
Een Opel Manta (vol met deuken): grindbak
Een BMW Z3 M-coupé (baanmodel met rolkooi)
Een Honda Integra-R
Een oude Opel Kadet
2 formule Renault wagens
1 Fluor Porsche
Zoals ik al zei "20 wagens"

Bart.Vandecavey
10-11-2001, 15:33
Rrubinio we kunnen wij nogal eens samen werken hé zeg!