PDA

View Full Version : Stoddart tevree over saelens!!


Oneliner
10-11-2001, 12:18
European Minardi baas Paul Stoddart liet ons weten erg tevreden te zijn over de eerste F1 test van David Saelens vorige week. De Australiër liet zelfs doorschemeren dat er misschien wel meer inzit.

Saelens mocht vorige week woensdag op het circuit van Misano als eerste Vlaming een F1 wagen testen. De West-Vlaming mocht een demonstratierit doen voor de talrijk opgekomen toeschouwers op de fandag van het team en kreeg meteen de kans om zich tegenover teambaas Stoddart te bewijzen. De test kwam jammer genoeg voor David te vroeg tot een einde nadat één van de wielen was afgebroken. Gelukkig voor hem was Paul Stoddart toch onder indruk.

“David heeft onze aanwezige fans hier op een hele mooie show vermaakt. Het was heel duidelijk dat hij met volle teugen genoot van zijn eerste F1 test. Hij slaagde er bovendien in vrijwel meteen snelle en regelmatige rondetijden te draaien wat ons ten zeerste verheugde,” gaf Stoddart toe.

De Australiër leek inderdaad tevreden over de prestaties van Saelens en gaf zelfs aan dat David misschien wel op meer mag hopen. Daarmee schaart Saelens zich nu ook bij rijtje kanshebbers op het zitje van Fernando Alonso, waartoe ook Christijan Albers behoort.

“Zoals we eerder al bekend maakten zal European Minardi F1 een heel uitgebreid testprogramma uitvoeren in het begin van januari. Daarbij zullen we diverse rijders gebruiken en David heeft in Misano duidelijk aangetoond zeker een rol te kunnen spelen in dit belangrijke werk.”

bron: <a href='http://www.F1racing.nl' target='_blank'>F1racing.nl</a>


Saelens krijgt blijkbara dus zijn test in januari!!
Mjah, serieuze streep door de rekening van Albers peinzek...

Werner333
11-11-2001, 17:14
Het enige is dat Saelens niet genoeg poen heeft vergeleken met andere rijders. En dat telt bij Minardi nog altijd mee he.
Dus spijtig voor David maar ik geloof niet dat hij buiten die nieuwe test volgend jaar in een F1 zal rijden.:(

Oneliner
11-11-2001, 17:36
Testrijder dan maybe??